Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s výměnou sedaček u 316 i. Mám tam M sedačky, ale rád bych si tam dal světlou béžovou kůži, dají se někde tyhle sedačky sehnat???Za jakou cenu a je to hodně náročný na výměnu????Díky
mas kupe? mam bezovou kuzi, sedak ridice uz teda nic moc, kdyz mas k tomu i bezovy tapecy a stropnici, koberce, tak je to bezva, ale pokud ty sedacky nejsou sport nebo tak neco je to kuze priserna, jizda v tom je jak za trest, v kazde zatacce se musim drzet volantu jak opice vetve abych se nenalepil na boni okno nebo nepresednul na sedacku spolujezdce....
calif píše:jinak do tabora to mam kousek )) jsi druhy o kom tamodtud teda vim. se spajkym jsme tri
spajky je můj kamarád známe se už dloooouho halvně znám dlooooouho jeho ségru Andy. Tapicírunk nemám béžovej tak to asi nechám tak jak to je, jelikož to dlouho nebudu mít a chtěl bych si koupit kombi potřebuju to ta 316 sedan je malá pro mě.
calif píše:jinak do tabora to mam kousek )) jsi druhy o kom tamodtud teda vim. se spajkym jsme tri
spajky je můj kamarád známe se už dloooouho halvně znám dlooooouho jeho ségru Andy. Tapicírunk nemám béžovej tak to asi nechám tak jak to je, jelikož to dlouho nebudu mít a chtěl bych si koupit kombi potřebuju to ta 316 sedan je malá pro mě.
no vidis to, my si se spajkym dycky delame dobre u me na chate v roudne pred sobeslavi takze priste jedes taky
no vidis to, my si se spajkym dycky delame dobre u me na chate v roudne pred sobeslavi takze priste jedes taky