hodně sem o tom přemýšlel a nemůžu žádné BMW označit za hnusné, každé BMW má styl, kouzlo a kdybych měl jakékoliv tak sem na něj hrdý. Vono vlastně je málo vyloženě hnusnejch aut, u mě vede Fiat Multipla a značka Rexton, ale to už je asi OT:)
George_D píše:A koukam že je to tu samej zastance značky, BMW jsou pro mě všechny auta s vrtulkou ve znaku a proto nebudu ani žádný hanit, bo tu značku mam rád, ale nejhnusnější je opravdu sprasený tuning na každém pacientovi BMW
Kdo se zastává toho amerikána,zkuste kterýkoliv jeho model zakrýt ledviny a máme co?hundaj,japonec? A ten interiér se mi fakt nelíbí.Je ponurý ,strohý a není orientován na řidiče!
Me se E46 compact zrovna docela libi..je jiny, ale ma co do sebe, hlavne uz pusobi jako uceleny trochu jiny auto. Oproti nemu e36 compact mi spis prijde jako proste usekla a zkazena e36tka...nic vic nic min.
paveld píše:Me se E46 compact zrovna docela libi..je jiny, ale ma co do sebe, hlavne uz pusobi jako uceleny trochu jiny auto. Oproti nemu e36 compact mi spis prijde jako proste usekla a zkazena e36tka...nic vic nic min.
A jinak pro mě compacty obecně. Jak sedany tak kupéčka (nakonec možná i kombajny) mají prostě nějakou linku karoserie, která je u kompaktů zrušená absencí kufru. Pro mě stejnej paskvil jako se snažit udělat z hatchbacku sedan (viz fóbie).
je to individualni, nektere kompakty se mi libi (muj ex, malda, georgeD ex, Misa, atd....) a nektere ne - hodne udelaji kola a celkovy vzhled auta - o tom jak je kompakt prakticky se tady rozpisovat ani nebudu
je to individualni, nektere kompakty se mi libi (muj ex, malda, georgeD ex, Misa, atd....) a nektere ne - hodne udelaji kola a celkovy vzhled auta - o tom jak je kompakt prakticky se tady rozpisovat ani nebudu
Ser na ně na luzry, nezkusili, tak nevi. Compakt je zepředu uplně stejnej jako třebas salon, touring. Takže všechny tyto auta jsou vlastně hnusny E36 protože zepředu je nepoznaš. A že to ma kratší zadek?? Podle mě super věc do města a ušetřená váha dodá lepší akceleraci a k zadnim vratum kam naložíš lednici se nebudu vyjadřovat. Pro mě je to BMW jako každý jiný, jen o dost víc praktický a kdo jel se mnou někdy v autě nebo za mnou tak ví, že i IS jede a každýmu coupe a salonovi se stejnym motorem jsem ukazoval jen svou nabořenou prdelku