Ahoj, Mám Bmw 540iA e39 a měl bych zájem to předělat do plynu, ale pořád se toho dost bojím. Někdo píše že je to super a jiný při slově lpg dostává šok! Našel jsem si systém Prince a firmu Smart oil Praha. Jel jsem se tam podívat a byla to taková dřevěná kůlna. V žádném případě se nechci někoho z této firmy dotknout, ale bohužel první dojem byl Hrůza. Máte někdo s nimi nějakou zkušenost, nebo poradíte jinou firmu v Praze? Najezdím ročně tak 15tk. Popř. pokud někdo tento Prince má, tak jak mu to jezdí apod. Dík David
klanuk píše:Ale tady u toho to jde taky. Stači zapnou zapolováni a kdyz zacnou blikat ty diody u toho prepinace tak staci stisknout tlacitko cca na 5 vterin. Prestanou blikat a rozviti se nastalo a staci startovat.
Chtěl bych se ještě jednou zeptat na to jake svicky do M52 s LPG? procetl jsem celou tuhle debatu ale abych se priznal jednoznacnou odpoved sem nenasel.. Muze nekdo poradit? Diky
xSAFA píše:Chtěl bych se ještě jednou zeptat na to jake svicky do M52 s LPG? procetl jsem celou tuhle debatu ale abych se priznal jednoznacnou odpoved sem nenasel.. Muze nekdo poradit? Diky
Me tam vnutili Denso K20 PRU... jezdi to s nimi ok. Pry je tam hlavni pozadavek na to, aby to jiskrilo z jednoho bodu, nez z vice najednou a mene.
jamesdean píše:Ničí lpg nějakým způsobem motor?? Jedna se o sekvenční vstřikování. Diky
teoreticky ne, prakticky ano ... jde o provedeni montaze. Je to proste jako kdyz ti remeslnici stavi barak ... kdyz ho blbe postavis, tak bude nepouzitelnej ...
Lze to poznat na autě už s lpg, že se jedná o prasečinu? Popř. nějaké vyhlášené firmy?
alp píše:
teoreticky ne, prakticky ano ... jde o provedeni montaze. Je to proste jako kdyz ti remeslnici stavi barak ... kdyz ho blbe postavis, tak bude nepouzitelnej ...
Lze to poznat na autě už s lpg, že se jedná o prasečinu? Popř. nějaké vyhlášené firmy?
lze, ale musis o tom uz toho hodne vedet a mit jich hodne prolezlych ...
Takže jako člověk co o tom nic neví, nemám žadnou šanci nic odhalit?