Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
angel krouzky pomoc
zdar potrebuju urgentne poradit mam pred sebou rozebrane svetlo z 36 a andelske krouzky od grega. zahada je z jake strany je nalepit na sklo. smerem k parabole? (podivne) smerem ven z auta? (tezko proveditelne.) na netu je navodu hromada ale ne na 36. jsem myslel ze kdyz to rozeberu uvidim ale jistej si nejsem. Dik za rychle info. uz mi tuhne lepidlo
))))

diky to je opravdu nazorne. ale kdyz to nalepim na tu cocku tak to dovnitr neprocku. mam ty tusim zkv svetla nebo jak se to pise. a ten angel krouzek dovnitr procpu jenom kdyz ho tam natocim jednou stranou zasunu a pak druhou. s cockou ani nejmensi omylem a to jsem manualne zrucnej. musel jsem je tam napcpat nejdriv a pak tou cockou pricvaknout. lepeni nepadlo v uvahu a to me trosku stve. Nesedi to tam jako nocnik na pr.......bohuzel mi to nejde
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
No právě, že se to lepí na ty sklíčka jakoby blíž k RZ značce.Prostě je to nalepeně či umísteně mezi kulatýma sklíčkama a hlavním sklem. Nic složitýho..boby06 píše:jo vyloupnul. to podle tech fotek vypadalo ze se to lepi na sklicka z te strany bliz k predni znacce. ze bych to pohnojil?

jo jo.uz to je na aute.skoda ze sem nejde dat foto. vypada to dost slusne. Ale jenom jsem to tam nacvaknul, kdyz jsem tu cocku zamacknul zpet do plastu tak to primacklo ty dratky nahore a to by melo drzet samo o sobe. Nalepit na cocku fakt neslo. No hlavne ze to dobre dopadlo. Vsem diky za pomoc a rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
zde je email od boby06 s textem a fotkama:
ahoj tady je par fotek.jestli to tam budes davat tak simte napis zejsem na tech fotkach jeste dal na stranu u spolujezdce zarovku osram night breaker.hrozne to vsude chvalej jak je to svetlo sylny a bily.tak jsem to koupil a rozdil oproti te u ridice neni moc velkej. je to videt jenom na jedne fotce z garaze. jsem to chtel udelat proto ze krouzky svitej bile a normal svetlo do zluta. jinak vysledek podle me fajn a jsem spokojenej.

ahoj tady je par fotek.jestli to tam budes davat tak simte napis zejsem na tech fotkach jeste dal na stranu u spolujezdce zarovku osram night breaker.hrozne to vsude chvalej jak je to svetlo sylny a bily.tak jsem to koupil a rozdil oproti te u ridice neni moc velkej. je to videt jenom na jedne fotce z garaze. jsem to chtel udelat proto ze krouzky svitej bile a normal svetlo do zluta. jinak vysledek podle me fajn a jsem spokojenej.