Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW M3 CSL zajímavá cenovka
-
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1377
Nic v zlom, ale podla mna trochu silne reci...sharp píše:To je kráááááááása <3 ... smutný je, že bych si ho sice pořídit možná mohl, ale neměl bych peníze v podstatě na nic jinýho. No... ještě si to rozmyslim

Pri tej cervenej M3 e46 pises, ze by si mohol dat dokopy len nejakych 300 litrov ceskych...

No ani zdaleka sa to nepriblizuje k cenovke 39.900 EUR za tuto BMW M3 CSL...

Ano, těch 300 000 Kč bych do 3 dnů skutečně mohl někomu dát cash na ruku. Jestli tě můj příspěvek trápí, tak tedy dobře: NEMÁM NA TO, ABYCH TO AUTO MOHL Z FLEKU ZAPLATIT. Spokojený?billyroman píše:Nic v zlom, ale podla mna trochu silne reci...sharp píše:To je kráááááááása <3 ... smutný je, že bych si ho sice pořídit možná mohl, ale neměl bych peníze v podstatě na nic jinýho. No... ještě si to rozmyslim![]()
Pri tej cervenej M3 e46 pises, ze by si mohol dat dokopy len nejakych 300 litrov ceskych...![]()

Myslím, že všichni ostatní pochopili, že je to psané s nadsázkou...
-
Yep! That's better already...sharp píše:Ano, těch 300 000 Kč bych do 3 dnů skutečně mohl někomu dát cash na ruku. Jestli tě můj příspěvek trápí, tak tedy dobře: NEMÁM NA TO, ABYCH TO AUTO MOHL Z FLEKU ZAPLATIT. Spokojený?billyroman píše:Nic v zlom, ale podla mna trochu silne reci...sharp píše:To je kráááááááása <3 ... smutný je, že bych si ho sice pořídit možná mohl, ale neměl bych peníze v podstatě na nic jinýho. No... ještě si to rozmyslim![]()
Pri tej cervenej M3 e46 pises, ze by si mohol dat dokopy len nejakych 300 litrov ceskych...![]()
No ani zdaleka sa to nepriblizuje k cenovke 39.900 EUR za tuto BMW M3 CSL...![]()
Myslím, že všichni ostatní pochopili, že je to psané s nadsázkou...

Mimochodem... to že můžu dát dokopy 300 000 Kč na ruku ti připadá směšné? Je mi 21 a pokud se nad tím zamyslíš, tak je to skoro 2 000 000 Sk...billyroman píše:Nic v zlom, ale podla mna trochu silne reci...sharp píše:To je kráááááááása <3 ... smutný je, že bych si ho sice pořídit možná mohl, ale neměl bych peníze v podstatě na nic jinýho. No... ještě si to rozmyslim![]()

-
...jj, pripada mi to naozaj smiesne, pretoze 300.000,-Kc robi pri dnesnom kurze cca 378.000,-Sk a nie 2.000.000,-Sk...sharp píše:Mimochodem... to že můžu dát dokopy 300 000 Kč na ruku ti připadá směšné? Je mi 21 a pokud se nad tím zamyslíš, tak je to skoro 2 000 000 Sk...billyroman píše:Nic v zlom, ale podla mna trochu silne reci...sharp píše:To je kráááááááása <3 ... smutný je, že bych si ho sice pořídit možná mohl, ale neměl bych peníze v podstatě na nic jinýho. No... ještě si to rozmyslim![]()

To je paráda tady najít konečně někoho, kdo si taky pořádně zaflameuje... jako za mlada, viďte pane starýbillyroman píše:...jj, pripada mi to naozaj smiesne, pretoze 300.000,-Kc robi pri dnesnom kurze cca 378.000,-Sk a nie 2.000.000,-Sk...sharp píše:Mimochodem... to že můžu dát dokopy 300 000 Kč na ruku ti připadá směšné? Je mi 21 a pokud se nad tím zamyslíš, tak je to skoro 2 000 000 Sk...billyroman píše: Nic v zlom, ale podla mna trochu silne reci...![]()
No ani zdaleka sa to nepriblizuje k cenovke 39.900 EUR za tuto BMW M3 CSL...Si tak trochu mimo realitu, ale to je v pohode, mas predsa len 21...

protože to jsou převozní značky které tento obchodník denně namontuje na 3 auta určitě už pár letbergos píše:vraťme se zpátky k tomuto CSL, je nádherné...jen proč má takové dojebané značky???