Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na otevirací dobu německých úřadů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
John112
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od John112 »

Tehle středu (2.4.) jsem si jel do Německa pro auto, když jsem konečně našel obchod, tak mi sekretářka řekla, že v tom objektu firma nesídli. :? Šel jsem tedy do dalšího baráku, tam mě poslali zpět odkud jsem přišel. :roll: Zeptal jsem se tedy po druhé, ale už někoho jiného. Ten mi řekl, že jsem tady správně a poslal mě k vedlejšímu stolu (mimochodem prodejce sedel cca. 5 metru vedle sekretářky). Tak jsem se tedy šel podívat na auto. Nejdřív nestartovalo :( , ale pak přinesl rezervní baterii a už jelo. Rozhodl jsems e tedy, že si ho vemu. A teď to začne. Zeptal jsem se prodejce jestli se dají sehnat převozky, řekl bez problémů. Šel jsem tedy podepsat smlouvu a zeptal se radši znova na převozky. Odpověď byla: Úřad má do 12:00 a bylo 12:21 :crazy: :crazy: . Co vám budu povidat prostě děs. Šel jsem se tedy pro jistotu podívat na dveře úřadu a tam bylo: Středa - ZAVŘENO. Takže nevím co tam měli napsano. No prostě němci :wacko: :sad2: . 700 km jen tak pro nic za nic. :ja_nic:

Až pojedete do německa, tak se zeptejte na otevírací dobu úřadu. :!: :idea:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

neni lepsi si vse proverit nez tam clovek jede ? Obrázek
John112
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od John112 »

GeorgosAc píše:neni lepsi si vse proverit nez tam clovek jede ? Obrázek

Ono se to težko prověřuje, když ti napišou, že na tebe nemaji čas a že je tohle jejich poslední email. :sneaky:
T-Diesel

#4 Příspěvek od T-Diesel »

John112 píše:

Ono se to težko prověřuje, když ti napišou, že na tebe nemaji čas a že je tohle jejich poslední email. :sneaky:

nechci nikomu sahat do svedomi, ale toto je velmi lacina vymluva
kazdy nemecky urad ma na svem webu ordinacni hodiny, staci par minut u netu aby si clovek zjistil, jak se veci maji.
Ovsem kdyz se nekdo spoleha na araba v autobazaru, pak je to kazdeho vec.
Na druhou stranu, taky jsem jednou malem pohorel na tom, ze tamejsi urad stavkoval, nastesti ale svoji praci nezabalili uplne, jen vyvesili vlajky a protestni plakaty :roll:
John112
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od John112 »

T-Diesel píše:
John112 píše:

nechci nikomu sahat do svedomi, ale toto je velmi lacina vymluva
kazdy nemecky urad ma na svem webu ordinacni hodiny, staci par minut u netu aby si clovek zjistil, jak se veci maji.
Ovsem kdyz se nekdo spoleha na araba v autobazaru, pak je to kazdeho vec.
Na druhou stranu, taky jsem jednou malem pohorel na tom, ze tamejsi urad stavkoval, nastesti ale svoji praci nezabalili uplne, jen vyvesili vlajky a protestni plakaty :roll:

To mě nenapadlo. A žádná výmluva to neni.
T-Diesel

#6 Příspěvek od T-Diesel »

vsak v pohode, uceny z nebe nespadl, priste uz budes vedet
holt neni nad vlastni zkusenost :wink:
Odpovědět