Už to tady asi někde bylo? nevím, tak mě prosím nekamenujte. Máte suché víčko ze spoda uzávěru krytu motoru pro dolití oleje nebo zašlehané od oleje? Poukazuje to na něco?
jestli myslíš takovou divnou emulzi...tak se to řešilo...i mně se to objevilo...je to tím, že jezdíš krátký trasy...zkus to někde protáhnout mimo poskakování po městě...a mělo by to zmizet...
Pazdi píše:jestli myslíš takovou divnou emulzi...tak se to řešilo...i mně se to objevilo...je to tím, že jezdíš krátký trasy...zkus to někde protáhnout mimo poskakování po městě...a mělo by to zmizet...
...přesně tak, motor se totiž pořádně neprohřeje a neodpaří se vzdušná vlhkost. Pokud nemáš emulzi ve vaně (mrkni na měrku), pak můžeš být absolutně bez obav...
Pazdi píše:jestli myslíš takovou divnou emulzi...tak se to řešilo...i mně se to objevilo...je to tím, že jezdíš krátký trasy...zkus to někde protáhnout mimo poskakování po městě...a mělo by to zmizet...
...přesně tak, motor se totiž pořádně neprohřeje a neodpaří se vzdušná vlhkost. Pokud nemáš emulzi ve vaně (mrkni na měrku), pak můžeš být absolutně bez obav...