Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rezavý výfuk
- jarda
- Klubové ID: 1426
Už podruhé mi dneska museli svařit výfuk... před časem mi prasknul zadní díl a dneska díl s katem. Říkám si že asi bude ten výfuk nahovno celej a chtělo by to vyměnit. Jenže se mi za to nechce dávat 20000... V obou případech mi prorezla trubka - katalyzátor i tlumič i ta třetí boule jsou snad v pořádku - co s tim? Dá se ty tři drahé díly uříznout a navařit na nový trubky, nebo co mi poradíte? Ještě jsem to nikdy neřešil tak vubec nevim...
díky
díky
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- jarda
- Klubové ID: 1426
a teďka jsem si přečetl ve FAQ že ISa mají oválnou koncovku výfuku. Já mam klasickou malou kulatou - znamená to že tam mam neorigo, nebo měli první ročníky kulatou?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
On je tam z výroby Eberspacher, nebo jak se to píše, svody jsou nerezový, a výfuk jakoby "polonerez". Hrozně blbě se to svařuje nebo letuje mosazí. Můj otec byl 42 let svářeč, a měl se svařením toho laufu neskutečný problémy
Neorigo zadní díl od Bosalu stojí myslím okolo 7-8 litrů, origo myslím 11. Ten Bosal vydrží pár let, origo už by to auto přežil

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:On je tam z výroby Eberspacher, nebo jak se to píše, svody jsou nerezový, a výfuk jakoby "polonerez". Hrozně blbě se to svařuje nebo letuje mosazí. Vůbec se to nechtělo chytit, trhalo se to. Nějakej debilní matroš..Můj otec byl 42 let svářeč, a měl se svařením toho laufu neskutečný problémyNeorigo zadní díl od Bosalu stojí myslím okolo 7-8 litrů, origo myslím 11. Ten Bosal vydrží pár let, origo už by to auto přežil
-
- Kontaktovat uživatele:
co říkáte kluci na tento výfuk:
http://cgi.ebay.co.uk/FITS-BMW-318-iS-E ... dZViewItem
má ho někdo? uvažuju o něm
http://cgi.ebay.co.uk/FITS-BMW-318-iS-E ... dZViewItem
má ho někdo? uvažuju o něm