Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW M: velké atmosféry skončí, budoucnost je v přeplňování
-
Jo verim tomu ze prijde cas kdy vubec benzinove auto bude raritou (mozna je uz dnes)jenom jsem zvedavej kdy takova 540i bude treba za hubicku protoze to uz nikdo nebude chtit
Ale tyhle auta si sve majitele vzdycky najdou.Jak je nahore napsano uz brzo asi prijde cas koupit si top 850Ci,635i,328,540i a mit je zavrene ve stodole 

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
teda, dík žes na mě nezapomělDiablo330Ci píše:Jo verim tomu ze prijde cas kdy vubec benzinove auto bude raritou (mozna je uz dnes)jenom jsem zvedavej kdy takova 540i bude treba za hubicku protoze to uz nikdo nebude chtitAle tyhle auta si sve majitele vzdycky najdou.Jak je nahore napsano uz brzo asi prijde cas koupit si top 850Ci,635i, 328,540i a mit je zavrene ve stodole

já se ted spíš bojim toho zasr. Galilea!!! jestli nás budou sledovat tak že jakýkoliv překročení rychlosti bude dohledatelný a postižitelný, budou tyhle všechny auta uplně zbytečný

doufám že teda potrvá ještě hodně let než se něco takovýho zavede...
ja jen věřím že Češi si zase nějak poradí, jsme přeci národ vynalézavý, alespoň v to doufám....
-
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
Galileo je chystanej satelitní systém... prostě taková GPS kterou by v budocunu, jestli to správně chápu, mělo mít v sobě každé auto, takže systém přesně uvidí, kdy, kde a kam jsi jel a jak rychle...Diablo330Ci píše:No jasne ze nezapomel,325i/328i E36 coupe je auto ktery bych hrozne chtel a ten design ma pro me hroznou davku bombasticu![]()
Pockej o tom nevim?Jakej Galileo?No tak budou preklapeci spz nebo nam uz zbydou jen okruhy

ale to je OT. Ja jen že včera o tom byla nějaká diskuze v TV ale moc jsem to nesledoval....