Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E39 Coupe
-
- Klubové ID: 1352
No jo,ale to by pak nebyl nejrychlejsi seriove vyraběnej sedanPanaque píše:Mě by zajímalo proč BMW do takovéto verze vůbec nešlo...
To co je na linku, se mi moc nelíbí ale nic lepšího jsem nenašel a předpokládám, že toho asi ani moc nebude...
Prostě E39 M5 Coupe by dle mě, bývalo bylo naprosto luxusní záležitostí...

-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
To by mi opravdu nevadilo...Kvidas píše:No jo,ale to by pak nebyl nejrychlejsi seriove vyraběnej sedan
E39 má pro mě natolik slušivej vzhled, že o dvoje dveře míň by to vytáhli úplně někam jinam... By mě zajímalo, jestli by to tady u nás v ČR dokázl někdo upravit a na kolik by to asi vyšlo...
PS: oprav si link v podpisu (This video is no longer available due to a copyright claim by MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT GROUP)
-
- Klubové ID: 1352
To by ale konkurovala M3jce a pak by to pozvyvalo smyslu ne.Panaque píše:To by mi opravdu nevadilo...Kvidas píše:No jo,ale to by pak nebyl nejrychlejsi seriove vyraběnej sedan
E39 má pro mě natolik slušivej vzhled, že o dvoje dveře míň by to vytáhli úplně někam jinam... By mě zajímalo, jestli by to tady u nás v ČR dokázl někdo upravit a na kolik by to asi vyšlo...
PS: oprav si link v podpisu (This video is no longer available due to a copyright claim by MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT GROUP)
jj dik koukam na to. autor to asi z youtube stahl
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, M3 je parádní a pokud jde o sportovní vyžití, nemá dle mě ve své třídě konkurenci ale vzhled M5 je pro mě mnohem zajímavější...Kvidas píše:To by ale konkurovala M3jce a pak by to pozbyvalo smyslu ne
Navíc by se tím rozšířila nabídka, někdo radši pětky, jinej zase trojky, prostě jenom víc spokojených, co prahnou po sportovním autě a chtějí zůstat u BMW.
Jinak na rovinu, nedovedu si svých 150kg představit nasoukaných v M3 nebo dokonce v Z3...
To bych byl jak paštika v konzervě

-
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť dělají...matal píše:Větší smysl by bylo kdyby dělali M5 Touring..![]()
o tom bych uvažoval..
V10 s 507mi řechtajícími oři...
Jinak co tohle???
http://www.m5board.com/vbulletin/showth ... p?t=111808
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem E39..Panaque píše:Vždyť dělají...matal píše:Větší smysl by bylo kdyby dělali M5 Touring..![]()
o tom bych uvažoval..
V10 s 507mi řechtajícími oři...
Jinak co tohle???
http://www.m5board.com/vbulletin/showth ... p?t=111808

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
podle mě by E39 coupe vypadala stejně debilně jako kdyby MB udělal třeba E270 coupe. Prostě design sedanu ale s 2 dveřma... bylo by to směšný a pokud by E39 coupe existzovala, asi těžko by trumfla třeba MB CL, SL, CLK a jejich předchůdce...
a pokud by té E39 upravili vzhled ( zeštíhlili ) tak už by to nebyla E39. Je fakt že v té době v nabídce chybělo nějaký velký luxusní coupe...
8er už byla stará, takže vlastně jediný coupe bylo u 3er. Až teda nedávno vyplnili mezeru novou 6kou...
snad to řikámk správně, nemam ted hlavu na počítání které auto bylo do jakého roku ( včera moc pití )
P.S.: a to co dělá robert, tomu už neříkám E39 ale JFK's husto CAR
a pokud by té E39 upravili vzhled ( zeštíhlili ) tak už by to nebyla E39. Je fakt že v té době v nabídce chybělo nějaký velký luxusní coupe...
8er už byla stará, takže vlastně jediný coupe bylo u 3er. Až teda nedávno vyplnili mezeru novou 6kou...
snad to řikámk správně, nemam ted hlavu na počítání které auto bylo do jakého roku ( včera moc pití )

P.S.: a to co dělá robert, tomu už neříkám E39 ale JFK's husto CAR

-
- Kontaktovat uživatele:
Bleh tak to je fakt hrozne to na fotkach.. Krome toho jak je to silene votuzeny (ty plasty, zavarenej zadek, mraceni..), mi prijde ze to ma do coupatka hodne daleko.. Vzdyt to ma jen zavarene zadni dvere, ne? Jinak s tim nic neni..
To Roberta je imho o 1000% nekde jinde - rozplacle, cely int posunuty dozadu, prodlouzene dvere.. To bude spravne e39 coupe:) tohle je hnus velebnosti 

Souhlas taky mám ten dojem, že se jen zavařily zadní dveře takže nic extra a ty koncofky jsou nevkusné jinak to celkem ujde...Martyn píše:Bleh tak to je fakt hrozne to na fotkach.. Krome toho jak je to silene votuzeny (ty plasty, zavarenej zadek, mraceni..), mi prijde ze to ma do coupatka hodne daleko.. Vzdyt to ma jen zavarene zadni dvere, ne? Jinak s tim nic neni..To Roberta je imho o 1000% nekde jinde - rozplacle, cely int posunuty dozadu, prodlouzene dvere.. To bude spravne e39 coupe:) tohle je hnus velebnosti