pišou tam že BMW AG prohlasilo že jako odpověď na nove "retro" verze Mustangu apod chce odpovědět nejvice ambicioznim a přesnym způsobem - spuštěnim linky na vyrobu modelu m3e30 a 2002. Budou použity novějši materialy a technologie bez zasahů do původniho vzhledu modelu.
já bych byl pro...retro auta sou dneska v modě a podle mě taková nová E30 M3 s novýma střevama by všem ukázala co znamená zkratka BMW......nějaký fiat 500 a zbytek sraček by se šlo zahrabat....můj názor..BMW forever!!!!!
No i kdyby to byl fake, tak si myslim je to zajímavej nápad...a věřil bych tomu, že např. nový třícový Mko by se klidně prodávalo za větší cenu než nový Mko
No sem na to taky zvědavej, pokud to chlapi zrealizujou, tak se najde určitě plno zájemců co si toto auto koupí. Vcelku by mně pak zajímala realná cena.
stejny vzhled, nove technologie, nove materialy... pokud by se jim povedlo tohle do puntiku, nemelo by to chybu... s pouzitim hliniku, vlaken a novych materialu v interieru by slo jeste snizit vyslednou hmotnost, vykon by slo naopak zvysit (double vanos, nedej boze twin turbo), spotrebu snizit... kua, to je moc lakavy aby to bylo realny )
Kua to by byla paráda zrovna tyhle dva modely jsou jedny z best BMW co se dělaly co se týče funu, ale moc tomu nevěřím navíc ty ceny budou určitě sedmimístné...
taky tomu nevěřím, je to výbornej nápad a kdybych na to měl tak bych si M30 koupil ale nevim jesi by bylo tolik zájemců...tady na BMWklubu to neni objektivní:)