Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Mám nebo nemám????

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
HanzE3
Klubové ID: 1381
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od HanzE3 »

Už bych chtěl v nejbližší době pustit do coupé, tak už hledám inspirace. Teď mám dilema - koupit jěště práhy a budu mít konečně komplet Mpaket + stříšku na z. okno a nechat origo, nebo se pustit do něčeho jinýho, ale nechci tomu autu ublížit a zkurvit ho. Našel jsem tohle, bodykit INFINITY II, jedinej tuning co by se mi líbil - bez tý lavice vzádu(nechal bych ///M) a do černý met ( Diamant nedo Cosmo). Dokázal by mi někdo auto předělat VT-čkem do černý??? Váhám, nemám rád tuning, ale tohle mě fakt chytlo.
Přílohy
31_1.jpg
31_1.jpg (46.24 KiB) Zobrazeno 277 x
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ELiLOBO »

mno, myslim že moc příznivců tu nenajdeš ale na druhou stranu dnes je větší odlišení mít auto v základu než s Mpaketem:) takže já bych se toho bodykitu nebál:)
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lion »

Nevím, pokud budeš mít jak říkaš už ten komplet M-packet na autě, tak bych do tohodle asi už nešel..Jde o to, že Tenhle Rieger styl, aby vypadal opravdu dobře musí být kompletní + ty kola nebo aspon podobnej styl kol..Jinak to vypadá blbě.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

kdysi tady byla na prodej v zelene barve komplet v Riegeru a bylo to vazne pekne... ale pokud neco neni dotazene do konce , bude to vzdy vypadat jako bastl....
Odpovědět