Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zavody na Dalnici
já jel dneska D1 do prahy hodně dlouho cca 160 za/vedle/před neznámou slovenskou 316i compact a docela jsem čuměl jak mu to jede... Jako ujel jsem mu do kopce po chvíli, ale myslel jsem že to bude rychlejší, ty 316ky nejezdí tak špatně 

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
gogoho píše:To mě když se někdo začne lepit někdo na nárazník, tak ho nejdřív pěkně vybrzdim a pak ujedu.........Na mě se nedoporučuju lepitmám hodně dobrý brzdy........ A jejaký TDI nebo nějaký podbný sračky ad to Má klidně 200 ne 250 koní nemaji........... prostě každýmu ujedu...pokud to neni porche nebo Ferari..........Dal jsem i blbce v 745D kterej na mě blikal.
prostě V12 nesnášim blbce co se lepěji..........ale naopak rychlejc jedoucí řidiče normálně slušně pustim, nejsem žádnej provokatér........Ale kdo se lepí tak toho vyškolim...........
BMW 750 V12
tady toto školení je super,zrovna v pátek mi to udělal frajer v německu,prostě jsem se k němu přibližoval a chystal se ho předjet a on to regulérně zašlápl....za toto bych vraždil....jedna věc je se dotknout pedálu a rozsvítit brzdy a druhá to zašlápnout...nemůžu za to ,že frajerům nevadí jet 10km za traktorem nebo smradlavou avii...já jezdím rád svižně,ale pokud někdo za mnou letí tak vždy pustím dopředu,ale než to zašlápnout tak dám závodníkům v tdičkách raději pravej blinkr at se někde dál klidně rozstřelí

mufman píše:airbone píše:Dnes sa na mna lepil na dialnici jeden passat, nadpis vzadu nemal, takze neviem ci bol TDI. Nechal som ho predbehnut a hned som sa zaradil za nim a urval tomu trosku a tiez mozem povedat, ze nebolo jednoduche s nim drzat krok, nakoniec som to vzdal kvoli tomu, ze uz som mal na tachaci dost Urcite by som ho dal, ale ja sa nenecham len tak vyprovokovat k pretekom. Podla toho ako ten passat prasil, bud to bo V6 TDI 132kW, alebo benzin 2.8.
ještě člověk nezmí zapomenout na to W8, co tam strkali. To ma myslim jako jediny seriove vyfuky na obou stranach. Teda pokud myslis toho starsiho passata (B6).
toho jsme měli ve fabrice jako služební, docela pěknej masakr