Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní stříška na E36 touring - víte o nějaké?
bohuzel ji musis koupit , prosel jsem snad vse mozne kdyz jsme ji schanel , ale neni sance vazne nikde...
v bmw set s lepidlem necelych 6 tisic... ( hold za paradu se plati )
pak jak jsem koupil tak se jedna objevila na ebay za cca 3500,- ale byla hned fuc....
kolegovi na Audi kombi S striku mi vydrazil pivson ale ta sla az ze svycarska , pres nemecko az k nam.. a zjisteni ze musel kvuli ni kjoupit i jiny dvere se trochu prodrazilo... ( a i kdyz pouzita tak to prislo taky na skoro 6 tisic )
takze a to mi ver po mem schaneni mas jedinou moznost - pokud ji vazne chces....
koupit novou
schanet nekde ze starych dveri ( nemozne - dvere nejsou )
replika se nevyrabi
a nebo varianta ( mam moznost nejake slevy v BMW , tak bych se ti mohl zeptat na cenu )
v bmw set s lepidlem necelych 6 tisic... ( hold za paradu se plati )
pak jak jsem koupil tak se jedna objevila na ebay za cca 3500,- ale byla hned fuc....
kolegovi na Audi kombi S striku mi vydrazil pivson ale ta sla az ze svycarska , pres nemecko az k nam.. a zjisteni ze musel kvuli ni kjoupit i jiny dvere se trochu prodrazilo... ( a i kdyz pouzita tak to prislo taky na skoro 6 tisic )
takze a to mi ver po mem schaneni mas jedinou moznost - pokud ji vazne chces....
koupit novou
schanet nekde ze starych dveri ( nemozne - dvere nejsou )
replika se nevyrabi
a nebo varianta ( mam moznost nejake slevy v BMW , tak bych se ti mohl zeptat na cenu )