Kazda zarovka i ta nejmodrejsi bude vedle xenonu zluta, ja tam zkusil dat bily ledky. Zatim drzi, nesviti moc, jsou videt akorat za tmy, ale vyhovuje mi to.
Jinak mrkni sem http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=38919
Dal jsem tam modré žárovky, ale svítily moc modře, tak jsem je trochu ojel šmirglem. Teď to svítí tak nějak míň modře, místy žlutě jako normál žárovka
Jen pokus, no.
Když mi jedna parkovačka shořela a místo toho mi svítil blinkr, hledal jsem taky. Obešel jsem prodejce ND, 2x nic, třetí mi dal halogenku 4W 12Voltů. Bylo to přesně ono, co jsem předtím vyndal z auta a svítí to dost a bíle. Na http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05 jsem našel 6W 12V, pozice 10. Záleží na tom, jakou tam máš patici.
Téměř bílesvítící žárovka Osram má označení 2825 HCB. Stojí necelý 2 kila/kus.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
martan píše:No jo, to byla otázka na starML, jakou má patici to, co on kupoval - měl to na E39. Nepíše to, proto se ptám. Nebo jsem slepej
Měla patici BA9s, vypadalo to takhle :
ale ta skleněná baňka není kulatá, jako tady, ale ztavená vepředu do špičky, cena 40-60 Kč, už to přesně nevím. Ta baňka je ztavená asi takhle :
Chceš ji koupit a poslat ?
Vlasta píše:Téměř bílesvítící žárovka Osram má označení 2825 HCB. Stojí necelý 2 kila/kus.
Tak jsem je včera dal na auto a skoro žádný rozdíl oproti standarním. Jak můžou něco nazvat COOL BLUE, chtít za to 200,- a svítí stejně jako standarní žárovka za 25,-
Vlasta píše:Téměř bílesvítící žárovka Osram má označení 2825 HCB. Stojí necelý 2 kila/kus.
Tak jsem je včera dal na auto a skoro žádný rozdíl oproti standarním. Jak můžou něco nazvat COOL BLUE, chtít za to 200,- a svítí stejně jako standarní žárovka za 25,-
taky jsem naletel... pak jsem koupil ledkkyy, co svitej fakt bile a musim rict, ze se mi to vubec nelibilo... zlute zarovky jsou zpet