Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cena nové E36ky v roce 1995
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny....nevíte náhodou někdo kde se dají sehnat informace kolik stálo moje auto když bylo nové?...kdyby měl náhodou někdo doma ceník samotného auta a všech výbav co k tomu byly abych si mohl udělat obrázek kolik to auto v té době asi koštovalo:)...jelikož nejsem první majitel tak cenu neznám......předem dík za odpovědi
nevim kolik is ale nasel sem cenik z casaku z roku tusim 96 nebo 98, ted nevim, tak obyč 318i sedan zacinala na 890000tis korun, nevzpomenu ted ani jestli to pak byla 325i nebo uz 328i coz je pravdepodobnejsi, tak za tu v kupecku chteli tenkrat kolem 1 400 000 kč
samo v zakladu, ceny priplatkove vybavy neznam......

-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
hezký, za litr objemu a dva válce půl mega - to se vyplatícalif píše:nevim kolik is ale nasel sem cenik z casaku z roku tusim 96 nebo 98, ted nevim, tak obyč 318i sedan zacinala na 890000tis korun, nevzpomenu ted ani jestli to pak byla 325i nebo uz 328i coz je pravdepodobnejsi, tak za tu v kupecku chteli tenkrat kolem 1 400 000 kčsamo v zakladu, ceny priplatkove vybavy neznam......

jakože taky by mě zajímalo, kolik stálo mý vozítko...bo sused furt machruje, jak strašně drahej byl jeho superb před dvěma lety...tak abych mu trošku zavřel pusu

-
- Kontaktovat uživatele:
kluci vy ste zlatí:) ..díky za ten ceník....ještě kdyby někdo sehnal ceník výbav tak by to bylo super....dozvídám se že to moje vozítko bylo docela drahé když bylo nové......jinak souhlasím s tím že kvalita a spolehlivost bmw se trochu snížila oproti e30 a e36.když si vezmu že moje auto stálo určitě hrubo přes milion a nedávno sem ho koupil za 110 000,- tak mě je z toho blbě jak tak parádní auto ztratilo na ceně...

Dneska už žádná automobilka nedělá auta podle stejné politiky jako dříve. Teď se nehraje na to, aby to auto prostě vydrželo roky a bylo spolehlivé...teď se jede na to, aby auto vydrželo alespoň dobu leasingu, bylo co nejlevnější na výrobu a co nejvíc nabité elektronikou, aby to šlo opravit jen ve značkovém servisu...je to prostě trend a pokud chce být automobilka zisková, musí se podle toho chovat.D-E-J-V píše:kluci vy ste zlatí:) ..díky za ten ceník....ještě kdyby někdo sehnal ceník výbav tak by to bylo super....dozvídám se že to moje vozítko bylo docela drahé když bylo nové......jinak souhlasím s tím že kvalita a spolehlivost bmw se trochu snížila oproti e30 a e36.když si vezmu že moje auto stálo určitě hrubo přes milion a nedávno sem ho koupil za 110 000,- tak mě je z toho blbě jak tak parádní auto ztratilo na ceně...
Stačí porovnat rozdíly mezi E39 a E90...
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v práci oceňovací program na auta. Zadám výbavu, rok, motorizaci, typ a vyplivne to aktuální prodejní/nákupní a tehdejší pořizovací cenu.D-E-J-V píše:kluci vy ste zlatí:) ..díky za ten ceník....ještě kdyby někdo sehnal ceník výbav tak by to bylo super....dozvídám se že to moje vozítko bylo docela drahé když bylo nové......jinak souhlasím s tím že kvalita a spolehlivost bmw se trochu snížila oproti e30 a e36.když si vezmu že moje auto stálo určitě hrubo přes milion a nedávno sem ho koupil za 110 000,- tak mě je z toho blbě jak tak parádní auto ztratilo na ceně...

Moje auto mělo pořizovačku cca 1,3 mega a to je blbá 316i

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to je paráda....a nešlo by ten program někde sehnat?..nebo kdyby si mi ho poslal:)...docela by mě ta cena zajímala...prosííííííííííímJá mám v práci oceňovací program na auta. Zadám výbavu, rok, motorizaci, typ a vyplivne to aktuální prodejní/nákupní a tehdejší pořizovací cenu.![]()

-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě ti ho nepošlu, ale hoď mi do SZ, co máš za auto a výbavu, a já ti ho zítra nacením. Není to naprosto přesné, ale orientační. Nějaká tolerance tam je.D-E-J-V píše:tak to je paráda....a nešlo by ten program někde sehnat?..nebo kdyby si mi ho poslal:)...docela by mě ta cena zajímala...prosííííííííííímJá mám v práci oceňovací program na auta. Zadám výbavu, rok, motorizaci, typ a vyplivne to aktuální prodejní/nákupní a tehdejší pořizovací cenu.![]()