zdarec, jentak ze zvedavosti.
mysleno do doby nez se prvne rozsviti rezerva......
chci to porovnat s udajem ktery ziskam az ted tu plnou vyjedu, zatim se mi zda ze to mizi dost rychle
Mam 325i 1991 a většinou mi kontrolka rožne při curání kolem 540Km pak vím že mám ještě cca 70-80 Km Teť sem jezdil delší trasy a slušněji a rožla sa kolem 630Km a to kdyb sme nejeli jako hovada na sraz do Napajedel tak sa rožne pozděj
HanzE3 píše:Mě se to nějak rozežralo, nebo ztěžkla noha . poslední dobou se nemužu dostat pod 14l. Na plnou nádrž, podle BC +/- 380km.
Tam bude asi něco špatně.Vyměnil sem teť palivák a svíčky a hadicu popravil a vypadá to že to bude žrat ještě meněj.Pokud teda nejezdíš jenom ve městě to si myslím že těch 14 by mohlo být
tak mam skoro 400 a zbyva pres 15 litru, to by mohlo odpovidat ne? kdyz sem mel plnou tak BC ukazovalo dojezd 600km
jezdim dene do prace 5 tam a 5 zpet takze porad studeny motor no
myslite ze vymena palivaku a svicek by to zlepsila? ne ze bych na tu spotrebu nadaval ale kdyby to bylo lepsi tak bych se nezlobil
bavorak píše:Tomu teda dáváš,chudák motor-5km a 5km domů.Toho brzy zlikviduješ.
hele je to porad jenom auto, pochybuju ze v BMW ho koncipovali jen na trasy presahujici 100km, s timhle vsim musi vyrobce pocitat, tohle nejni dobry pro zadny auto! to by pak vsichni kdo to maj do prace min jak deset kilaku museli chodit pesky nebo jezdit na konich, auto mam rad ale porad slouzi ono me a ne ja jemu! ma nalitano pres 360tis a pochybuju ze jezdilo jen štreky.......a vůbec
Jsem na tom hodně podobně, mam to do prace 11km a jediny o co se snazim tak ho moc netahat. Jezdim max. 3500ot. Ale nemyslim se, ze by to u benzinovych motoru až tak vadilo.. Mnohem hůř jsou na tom diesly, ne? Jinak na plnou najedu pravidelmě okolo 500 km. +-.
Pie píše:Jsem na tom hodně podobně, mam to do prace 11km a jediny o co se snazim tak ho moc netahat. Jezdim max. 3500ot. Ale nemyslim se, ze by to u benzinovych motoru až tak vadilo.. Mnohem hůř jsou na tom diesly, ne? Jinak na plnou najedu pravidelmě okolo 500 km. +-.
no mas sice jiny motor, ale neva
jinak ja za studena do 3 tis, spis 2,5 pres tri jen kdyz je to poradne ohraty, a to az nekdy po par desitkach kilaku....je to proste auto, nedelaj se auta urceny na cesty od 0 do 10km, auta od 10km do 100km.............atd
calif píše:....je to proste auto, nedelaj se auta urceny na cesty od 0 do 10km, auta od 10km do 100km.............atd
Nojo, ale pravda je, že 6-ti vál je pro krátké trasy opravdu nevhodný...už proto,že se ani nestihne prohřát a jezdí prakticky furt studený(vyšší spotřeba s tím úzce souvisí)...to už by méně trpěl 4 válec.
Já jezdím do práce 15km a to se mi ani pořádně nezahřeje interiér, protože na 80C mi to vyleze nejdřív po 10km...
bavorak píše:Tomu teda dáváš,chudák motor-5km a 5km domů.Toho brzy zlikviduješ.
dobra picovina
jezdim taky 5km do prace uz pet let a vsechno slape jak svicary
nesmi se to proste za studena tahat a pravidelne menit olej a jezdis forever.
no a myslim ze tohle plati i o sestivalu, vim ze to pro nej neni nejlepsi, ale je to porad muj sluzebnik, ikdyz ho mam rad a na dve auta nemam, ono autu vadi taky snih, nekvalitni benzin,spatny silnice,atd...... to bych musel mit auto na kratke cesty do prace, pak jedno na zimu, ofroad na tyhle cesty co tu jsou.....no a pak na vikend svou 14let starou 325i
diram se snazim vyhybat, benzin beru na OMW a rano nikam nespecham a celkove se o auto staram to je takovej zaklad pro to aby ti vydrzelo opravdu dlouho a muzes s nim delat i paradu
ale to uz je OT.