Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

značka výfuku a brzd

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hanzik
Klubové ID: 1251
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od hanzik »

Chlapi pouze mám e36 316i takže parádní formule potřebuju poradit musím vyměnít výfuk a brzdy destičky a kotouče.
Nebudu kupovat zimemrmany nebo bremba to je jasný ale cena u destiček od ATE 1200 a od MEYLE 880 někde jsem tady četl že origo vyrábí MEYLE stačí nebo mám koupit ty ATE???A dlaší otázka zadní díl výfuku, BOSAL ???Nebo jinou značku ??Už jsem na netu našel i výfuk za 1600 kč dost mě to zarazilo tohle fakt nechci!
HAMANN
Klubové ID: 1188

#2 Příspěvek od HAMANN »

Jestli muzu doporucit tak radsi ATE, jinak BOSAL je papir, kupoval jsem zadni dil na 325 e36, normalni cena 9500kc ale mel jsem ho za min, byl o polovinu lehci nez origo a mel strasne tenky steny takze dunel jak ladak, proste shit!
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od hanzik »

A já si bláhově myslel že už je to dobrá značka!No to je v pr.TAkže jedine origo???
bergos
Klubové ID: 159

#4 Příspěvek od bergos »

a tenhle nechceš? je to česká nerez Soieta. není to žádný řvoun, vypadá super a má i homologaci. klidně předvedu v akci, mám ho na svém autě taky. :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 602#466602

Obrázek
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
bmwfil
Klubové ID: 687

#5 Příspěvek od bmwfil »

Bosal je úplně v poho, mám ho na autě a opravdu není papírovej :-)
ewelynea
Klubové ID: 1449
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ewelynea »

hanzik píše:Chlapi pouze mám e36 316i takže parádní formule potřebuju poradit musím vyměnít výfuk a brzdy destičky a kotouče.
Nebudu kupovat zimemrmany nebo bremba to je jasný ale cena u destiček od ATE 1200 a od MEYLE 880 někde jsem tady četl že origo vyrábí MEYLE stačí nebo mám koupit ty ATE???A dlaší otázka zadní díl výfuku, BOSAL ???Nebo jinou značku ??Už jsem na netu našel i výfuk za 1600 kč dost mě to zarazilo tohle fakt nechci!
Nevim co mas proti kotoucum Brembo... kazdymu na auto sedi asi jiny brzdy ale rozhodne bych nedala prednost Meyle pred Brembo, Meyle se na brzdy vubec nespecializuje narozdil od Brembo...

Ale jestli vahas a nechces Brembo tak bych sla do Ate... :)
Helldiver

#7 Příspěvek od Helldiver »

Brembo kotuce (su tvrde) + textar dosky (makka zmes) su osvedcena kombinacia, mozem len potvrdit, mal som to na oboch svojich bawach zatial.
bavorak

#8 Příspěvek od bavorak »

Mám všude ATE a spokojenost.
calif

#9 Příspěvek od calif »

i ja mam bosala, a zatim v poho, a tezkej je teda poradne :)
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od hanzik »

ewelynea píše:
hanzik píše:Chlapi pouze mám e36 316i takže parádní formule potřebuju poradit musím vyměnít výfuk a brzdy destičky a kotouče.
Nevim co mas proti kotoucum Brembo... kazdymu na auto sedi asi jiny brzdy ale rozhodne bych nedala prednost Meyle pred Brembo, Meyle se na brzdy vubec nespecializuje narozdil od Brembo...

Holka špatně jsi me pochopila já proti brembu nemám nic ale ta cena je trošku nekde jinde a s mým motorem by to byly vyhozený peníze.Jinak díky všem za rady a za nabídky ale již jsem koupil Ate a bosal a myslím že za super cenu 6000 za desky ,kotouče i výfuk .Díky členství auto fren.Snad neprohloupím.
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od ewelynea »

hanzik píše:
ewelynea píše:

Holka špatně jsi me pochopila já proti brembu nemám nic ale ta cena je trošku nekde jinde a s mým motorem by to byly vyhozený peníze.Jinak díky všem za rady a za nabídky ale již jsem koupil Ate a bosal a myslím že za super cenu 6000 za desky ,kotouče i výfuk .Díky členství auto fren.Snad neprohloupím.
Aha no tak to jsem te teda opravdu spatne pochopila :) ...ale to asi i proto, ze mi nedoslo ze bys mluvil o cenach, protoze ty jsou vetsinou s ATE srovnatelny.
Akorat jsem se na to ted ze zvedavosti koukala a Brembo (Elit) 1125,- MOC a ATE 1135,- MOC tak snad te nekdo nevodil za nos.
Kazdopadne uz mas vyreseno a myslim, ze za dobry penize :wink:
tak si uzij novy brzdy... :thumbsup:
HAMANN
Klubové ID: 1188

#12 Příspěvek od HAMANN »

Ten vyfuk mam porad v garazi, muzete se prijet presvedcit.... :D
Andre

#13 Příspěvek od Andre »

ewelynea píše:
hanzik píše:
ewelynea píše: Nevim co mas proti kotoucum Brembo... kazdymu na auto sedi asi jiny brzdy ale rozhodne bych nedala prednost Meyle pred Brembo, Meyle se na brzdy vubec nespecializuje narozdil od Brembo...

Aha no tak to jsem te teda opravdu spatne pochopila :) ...ale to asi i proto, ze mi nedoslo ze bys mluvil o cenach, protoze ty jsou vetsinou s ATE srovnatelny.
Akorat jsem se na to ted ze zvedavosti koukala a Brembo (Elit) 1125,- MOC a ATE 1135,- MOC tak snad te nekdo nevodil za nos.
Kazdopadne uz mas vyreseno a myslim, ze za dobry penize :wink:
tak si uzij novy brzdy... :thumbsup:
V elitu mají ATE?Potřebuju ted koupit nové desky dozadu a přemýšlím jestli Autokelly nebo elit?V autokelly je mají, ale v elitu jsem je na netu nenašel.
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ewelynea »

BudVlad
Klubové ID: 1841

#15 Příspěvek od BudVlad »

Při kurzu USD kolem 16 Kč stojí za to se podívat na eBay.
Na příklad kotouče na e36:
Přední + zadní (cross drilled) (4) $105
Přední (cross drilled) (2) $48
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ewelynea »

BudVlad píše:Při kurzu USD kolem 16 Kč stojí za to se podívat na eBay.
Na příklad kotouče na e36:
Přední + zadní (cross drilled) (4) $105
Přední (cross drilled) (2) $48
No to mas pravdu ted je to fakt vsechno strasne dole...vyborne se nakupuje :)

Ale co budes delat kdyz je traba budes chtit reklamovat, nebo ti omylem poslou treba jiny... tady zajdes na kram a je to... to v tvym pripade asi jen tak nepujde :(
BudVlad

#17 Příspěvek od BudVlad »

Na eBay nakupuji již delší dobu a ještě se mi nestalo, že bych dostal něco jiného než jsem obědnal. Kromě toho PayPal garantuje že kupující dostane co obědnal, jinak vrátí peníze.
fix
Klubové ID: 1145
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od fix »

no nevím, teorie je jedna věc, ale mě poslali něco jiného už několikrát :?
BudVlad

#19 Příspěvek od BudVlad »

S českými webovými obchody nemám zkušenost, ale jestli používáš PayPal tak jsou všechny nákupy garantované.
Pokud vím, tak žádný webový obchod v ČR PayPal nepoužívá. Proč asi.
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ewelynea »

BudVlad píše:Na eBay nakupuji již delší dobu a ještě se mi nestalo, že bych dostal něco jiného než jsem obědnal. Kromě toho PayPal garantuje že kupující dostane co obědnal, jinak vrátí peníze.
Vis nemyslim si, ze prave ta moznost s tim ze by dodal neco jinyho byl ten nejvetsi zadrhel ale jak rikam ... co reklamace... to je u nahradich dilu celkem bezna vec, zacnou ti hazet a co potom...
Jinak s nakupovanim pres net mam taky celkem dobry zkusenosti :)
Odpovědět