Možná blbá otázka, ale jako laik nevim. Nevíte někdo jak se zbavit skřípání při otevírání okýnka? (ty gumy do kterejch zajíždí) + pískání brzd( sou nový) a přece pískaj. Hrozně mi v autě vaděj tyhle rušivý elementy.
ps. Doufám že mi doporučíte nějakou vodičku a ne rozebrat a dát nový těsnění )
Já bych řekl, že jsi neobrousil hrany kotoučů a teď Ti to bude pískat furt...teda dokud je neobrousíš. Nebo to můžou dělat šmejdy desky anebo taky modré kotouče...
Na ty okna možná nějaký REGUM, nebo tak něco...hlavně nic mastného, nebo se ti budou okna furt mlžit...
hmm, taky sem dal novy kotouce ATE a novy desky ferodo premier a ted asi po 2000km to zaclo piskat pri dojizdeni na semaforu no, sem mysel vzit cistic na brzdy a vycistit, ale jak pise JIP tak to asi stacit nebude
no ja tam mam taky Ferodo. Budu ted nandavat letnacky s litákama tak je vycistim a necham zrbousit ty kotouce a jestli to pak bude furt piskat tak si koupim kolo a budu jezdit na kole ) jinak dík za rady zejtra vyřešim to okýnko
Ja mam zas problem u zadnich oken ze okno klade v tech gumach dosti odpor a okna pak zajizdi hodne pomalu... Takze to chce necim "namazat" ctu tady silikal ted nevim to je normal silikonovej olej? Pak to mydlo me napadlo taky jen s myslim ze pak vyschne a ojezdi se. Mate zkusennost?
Piskani brzd zpusobuji vibrace. Delalo mi to na motorce. Existuje takova medena pasta, kterou se potre zadni strana brzdovejch desticek. Pak je to tichy jako studanka v lese...