Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Prkotina ale vadí

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike_prague

#1 Příspěvek od mike_prague »

Možná blbá otázka, ale jako laik nevim. Nevíte někdo jak se zbavit skřípání při otevírání okýnka? (ty gumy do kterejch zajíždí) + pískání brzd( sou nový) a přece pískaj. Hrozně mi v autě vaděj tyhle rušivý elementy.
ps. Doufám že mi doporučíte nějakou vodičku a ne rozebrat a dát nový těsnění :))
M@rtin

#2 Příspěvek od M@rtin »

Brzdy se musej obrzdit....
Jinak na to těsnění se prodává nějaká pasta, ale nevim, jestli je to dobrý k těm oknům....
mike_prague

#3 Příspěvek od mike_prague »

no to už maj za sebou tak pet tisic to už musej bejt oježděný přece, a o okýnko asi rozeberu dveře a všechno namažu všim :)) kazdopadne dík
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Jakou značku destiček si použil?
JIP

#5 Příspěvek od JIP »

Já bych řekl, že jsi neobrousil hrany kotoučů a teď Ti to bude pískat furt...teda dokud je neobrousíš. Nebo to můžou dělat šmejdy desky anebo taky modré kotouče...
Na ty okna možná nějaký REGUM, nebo tak něco...hlavně nic mastného, nebo se ti budou okna furt mlžit...
Pete
Klubové ID: 1167

#6 Příspěvek od Pete »

na gumy v okne treba silikal, v zime mi nikdy neprimrzly
Zaroven to chraji a konzervuje tyhle elementy a vypadaji zdraveji tudiz noveji :-)
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Na okna stačí obyčejné mýdlo. Stáhnout sklo, omydleným kouskem projet sametky ve dveřích.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Killca
Klubové ID: 1648

#8 Příspěvek od Killca »

hmm, taky sem dal novy kotouce ATE a novy desky ferodo premier a ted asi po 2000km to zaclo piskat pri dojizdeni na semaforu no, sem mysel vzit cistic na brzdy a vycistit, ale jak pise JIP tak to asi stacit nebude :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
mike_prague

#9 Příspěvek od mike_prague »

no ja tam mam taky Ferodo. Budu ted nandavat letnacky s litákama tak je vycistim a necham zrbousit ty kotouce a jestli to pak bude furt piskat tak si koupim kolo a budu jezdit na kole :)) jinak dík za rady zejtra vyřešim to okýnko :-P
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od xSAFA »

Ja mam zas problem u zadnich oken ze okno klade v tech gumach dosti odpor a okna pak zajizdi hodne pomalu... Takze to chce necim "namazat" ctu tady silikal ted nevim to je normal silikonovej olej? Pak to mydlo me napadlo taky jen s myslim ze pak vyschne a ojezdi se. Mate zkusennost?
Marrtin
Klubové ID: 4041

#11 Příspěvek od Marrtin »

Piskani brzd zpusobuji vibrace. Delalo mi to na motorce. Existuje takova medena pasta, kterou se potre zadni strana brzdovejch desticek. Pak je to tichy jako studanka v lese...
Odpovědět