Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadní světla E34

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mattli

#1 Příspěvek od mattli »

dotaz nějak se nemůžu dopátrat zda jsou krajní zdaní světla stejné na tourinu a sedanu,chci na touringa s bílým blinkrem a žádný prodejce to tam nepíše?díky za radu či pokud by někdo měl světla na toura s bílým blinkrem
Miguel

#2 Příspěvek od Miguel »

Stejné nejsou a nedělají se.
mattli

#3 Příspěvek od mattli »

Miguel píše:Stejné nejsou a nedělají se.

nedělají se? a kde je seženu? když je některé auta mají ?to jsou jen origo?
flexible

#4 Příspěvek od flexible »

mattli píše:dotaz nějak se nemůžu dopátrat zda jsou krajní zdaní světla stejné na tourinu a sedanu,chci na touringa s bílým blinkrem a žádný prodejce to tam nepíše?díky za radu či pokud by někdo měl světla na toura s bílým blinkrem
Nekdo mi rikal,ze jsou a stoji 300 ecek...
Miguel

#5 Příspěvek od Miguel »

No jelikož se nedělají, tak je ani neseženeš. Na sedana seženeš cokoliv a na e34 v touru nic. Tour má to světlo trošku jinak tvarovaný. Má delší tu stranu co ti de na zadní blatník.
Miguel

#6 Příspěvek od Miguel »

A zatim jsem je neviděl v žádný nabídce tuzingový firmy. Kdyby něco někdo objevil, tak sem hoďte odkaz, ale pochybuju o tom.
flexible

#7 Příspěvek od flexible »

hodim vam sem foto,jake mam ja...
Clairvoyant

#8 Příspěvek od Clairvoyant »

Jediná cesta, jak získat světla na E34 Touring tohoto looku

Obrázek
Obrázek

- je přebastlit ty original oranžády. Údajně na http://www.reproglas.com se nechají koupit ta "bílá část" (blinkr) - cena snad okolo 90 EUR (jeste jsem to tam nehledal a taky to nějak divně "mluví" :-)) - a to se pak vybastlí místo toho oranže.

A ted otázka do pranice, uměl by to někdo z vás udělat - nebude to jednoduchá práce.
Dík moc.

Edit: na E34.de to dělá jeden borec...
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od lenoch »

Tak sem tak přemýšlel a já zkusím koupit uplně nejlevnější světle šedej spray a zkusím to decentně stříknout, jako se stříkaly blinkry do tmava... je to prasárna, ale sem zvědav na výsledek... ještě koupím ředidlo na případný rychlý smytí:)) 300Eur je na mě krapet moc... pak mi to někdo ťukne nebo já sám a hodím si špagát... ale sou hezký moc...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Clairvoyant

#11 Příspěvek od Clairvoyant »

Francis píše:http://www.radicast.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=189&artnr=0701192&visa=1-30&Sort=A.Beskr_SV&Visn=Std
nebo
http://www.radicast.se/cgi-bin/ibutik/A ... V&Visn=Std
a z toho by se to muselo nějak zbastlit

díky za odkazy, já se v té švédštině sám nevyznal :-)

Ono takhle bylo ještě před nedávnem možné údajně koupit i skla přímo na E34 touring, teď už to prej nedělají.. Nemám tucha, jestli by se to ze "sklíček" na E28/E32 zbastlit dalo nebo ne (případně kdyby někdo poradil..ale ja si spíš myslím, ze ne), ale už mám borce z Rakouska, který bude právě přímo ty bílé skla na E34 tour. vyrábět a někdy v červnu bych je čistě teoreticky mohl mít ( má hodně zakázek a nestíhá)..
libovka

#12 Příspěvek od libovka »

Určitě se dělají nebo aspon dělaly když jsou auta který je maji.Otázka je spíš kde je sehnat.Já je viděl asi dvakrát a vždycky byli origo.
martan

#13 Příspěvek od martan »

Dělaly se na M5 touring. Ale už se nedělají, ani Hella je nemá v katalogu. Je to problém.
Clairvoyant

#14 Příspěvek od Clairvoyant »

libovka píše:

Určitě se dělají nebo aspon dělaly když jsou auta který je maji.Otázka je spíš kde je sehnat.Já je viděl asi dvakrát a vždycky byli origo.

Jsi si tím jist, že byly origo? Co jsem procházel E34.de, tak se všichni shodují, že origo sehnat nejdou...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Clairvoyant píše:
libovka píše:
Jsi si tím jist, že byly origo? Co jsem procházel E34.de, tak se všichni shodují, že origo sehnat nejdou...

Podle ETK i M5 Touring měla blinkry oranžové.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
libovka

#16 Příspěvek od libovka »

Clairvoyant píše:
libovka píše:

Otevři si tu horní fotku co sem dal Clairvoyant a když se pořádně koukneš tak je tam vidět znáček BMW.
Clairvoyant

#17 Příspěvek od Clairvoyant »

Francis píše:
Clairvoyant píše:
libovka píše:[quote="Miguel"]Stejné nejsou a nedělají se.

Podle ETK i M5 Touring měla blinkry oranžové.[/quote]

ano, přesně tak... jedině oranžády..
Clairvoyant

#18 Příspěvek od Clairvoyant »

libovka píše:
Clairvoyant píše:
libovka píše:[quote="Miguel"]Stejné nejsou a nedělají se.

Otevři si tu horní fotku co sem dal Clairvoyant a když se pořádně koukneš tak je tam vidět znáček BMW.[/quote]

Ok, otevřel jsem si horní fotku, co sem dal Clairvoyant (já :-) a znáček vidím - nikdo neříká, že ty červené "skla" nejsou original. Ale ty bílé (blinkry) nejsou. Je to totiž fotka toho borce z Rakouska, který tam právě ty bílé skla bastlí :-)

Opravdu i na M5 Touring byly s praděpodobností 95% pouze oranžády..
libovka

#19 Příspěvek od libovka »

Já nevím co furt máte s M5.Bílé blinkry se dávaly na přání.Kamarád má M5 limuzinu dovezenou ze švajcu a má všude oranžády.Můj názor je,že se vyráběly.
Martinéz

#20 Příspěvek od Martinéz »

libovka píše:Já nevím co furt máte s M5.Bílé blinkry se dávaly na přání.Kamarád má M5 limuzinu dovezenou ze švajcu a má všude oranžády.Můj názor je,že se vyráběly.

Peo nechapave: sedan neni touring, na toura se nedelaly origo.. na sedan se delaly, tudiz jsou i v druhovyrobe. To, co kdo kdy videl bile na touru je vymenene oranzove sklicko za cire/bile.. :wink:
Odpovědět