Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

324TD - dobrá volba?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
jzxr
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jzxr »

jo a kdyby se doma někomu válelo přebytečný přední ložisko kola tak bych koupil.
bmwfil
Klubové ID: 687

#22 Příspěvek od bmwfil »

Takovýhle věci neřeš jetý...
jzxr
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jzxr »

no jo no, přeci jen autí už je tak trochu stařeček tak se mě nechce moc sypat. ještě sháním setrvák, taky chrastí a to tak že dost. jinak jsem rád že jsem se vrátil k BMW a ještě radši jsem že se mě podařilo sehnat celkem pěknou E30. Chvíli jsem sháněl 318TDS E36 ale docela brzy jsem to vzdal když jsem jich pár viděl... a po zkušenostech s předchozím Mercedesem mě už nic jinýho než BMW nesmí do baráku...
jzxr
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od jzxr »

tak a jsem tu zas
takže i přes ujištění při koupi auta že rozvody jsou ok a mají před sebou ještě 50.000km jsem se při pohledu na rozvoďák docela orosil 8O
tak jaký rozvody by jste doporučili nebo je to jedno jakou značku?
zatím mám v merku Contitech v elitu za dobrou cenu.

o víkendu jsem měl auto na zvedáku a v zadních pružinách jsou měchy který jsem nafoukl (jsou tam ventilky jako u pneu) a auto se zvedlo o cca 4 cm nahoru, je to standartní vábava? jeden ten měch byl už takovej zpuchřelej a bude asi ucházet tak za chvíli budu jezdit nejspíš našikmo.
Odpovědět