Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Barva na koberec
- Storm
- Klubové ID: 1255
Přesně tohle teď řeší kámoš, takže počkám jak to dopadne, já jsem trochu nešťastný, že to bude vypadat jak v kanclu, jestli mi rozumíš, prostě bude to něco úplně jiného, jako by to tam nepatřilo, nevím, fakt nevím, nicméně bude to taky řešení, ale uvidím.Zave píše:nebo si nech u nejakyho calounika urobit novy koberec
- Storm
No to je škoda, teď je pozdě, nicméně i kdybych to věděl, nevím jestli bych reagoval na tvůj inzerát, pravděpodobně bych mněl zato, že to není možné napasovat do e34, JaroX díkyJaraX píše:máš sledovat kdo co prodava, ja jsem nabizel levně komplet černy koberec 7er, nějak by se dal upravit, nikdo nechtěl, tak jsem z toho udělal podložku pod zada při spravování aut

- Storm
srle píše: kdo to umi a za kolik?
...teda jestli to ebudes brat primo od bmw....
Z BMW to určitě nebude, oni ho sice mají v nabídce za bratru příjemných 600 Euro, ale je to opět sintetika ( byť černočerná

- Storm
Tohle jsme myslím tady už řešili, na začátku, není to špatná myšlenka, chtěl jsem něco hodně zajímavého, co by se hodilo k zakézkovému - individuálnímu interiáruJIP píše:Kámoš koupil normální měkký koberec, spoustu chemoprénu a tradá...![]()