Všem děkuji za praktické rady

Došlo mi to až ted....Storm píše:Dík za nápady a rady, ty čtyři koberečky koupím samozřejmně nové, to ano, mně jde hlavně o ten hlavní dvojdílny velký koberec, né ty malé koberečky, ten velký koberec se dá koupit černý v BMW za nějakých 600 euro a to je docela nadílka
V pohodě, tohle není špatná myšlenka, mně to s kámošem taky napadlo, použít lihovou barvu, jenže já jsem toho trohu bál, co to časem udělá, nemáš s tím Pozissssi nějakou skušenost ? To bych fakt ocenil, díkypozisss píše:Došlo mi to až ted....Storm píše:Dík za nápady a rady, ty čtyři koberečky koupím samozřejmně nové, to ano, mně jde hlavně o ten hlavní dvojdílny velký koberec, né ty malé koberečky, ten velký koberec se dá koupit černý v BMW za nějakých 600 euro a to je docela nadílkaTen bych nabarvil nějakou nasákavou barvou, která nepouští, třeba na bázi lihu.
Už jsi to skoušel ? Nastříkat lakem koberec, zajímalo by mně jak to vypadalo a zda časem ten efekt nebyl nakonec horší, díkyjamesdean píše:Kdyz to poradne vymyjes a nastrikas sprejem, tak ta puvodni barva vynikne.youwee píše:me jen udivilo, ze kdyz chce zmenit barvu koberce a poradis mu bezbarvej lak