Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bezpečnostní šrouby
-
- Klubové ID: 1251
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem volal do BMW dealera v ostravě a ti mi řekli cenu bezpečnostních šroubů na kola 1500 kč za sadu.Celkem mě to dostalo jelikož jsem tady někde četl že to stojí 800kč.Ale na netu jsem našel nějaký sady 1100kč.Ty neorigo prej mívaj problém (lehce se strhnou) takže asi půjdu do těch origo nebo se těch neorigo nemám bát??A další věc:Už se tady někomu stalo že i přesto že jste měli bezpečáky tak Vám šlohli kola??Dík
Šrouby jsem kupoval v Inveltu Plzeň origo na 540ku ,a dal jsem asi 650 korun,ale musíš si je objednat jednotlivě.Např.šroub kode 11 - 4 ks + nástrčkový klíč kode 11.Je asi 20 kombinací.Koukni do ETK - > Wheels. Právě ta sada ,těžko říci jestli je víc bezpečnostní je tak drahá,šroub má v sobě takovou klikatou drážku.Kdežto ty lacinější mají v sobě tisícihran.
PP
PP
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Mno já mám třeba bezpečáky za 4kila, jenže přes zimu sem jak starej pýč*s někam zahrabal vořech a už sem ho nenašel, hlavně že nepotřebnej origo mám furt
Takže teď bude voser jak to sundat, zatim sem byl v jednom servise a tam mi řekli, že mi to sundaj tak, že....autogen,trubka s průměrem hlavy šroubu, kladivo....
Ale tak to si můžu udělat doma sám...
No, snad to někde sundaj normálním způsobem

Takže teď bude voser jak to sundat, zatim sem byl v jednom servise a tam mi řekli, že mi to sundaj tak, že....autogen,trubka s průměrem hlavy šroubu, kladivo....

No, snad to někde sundaj normálním způsobem

-
- Klubové ID: 989
Už dávno nemají znak BMW, to víš i číňan musí šetřit.Miguel píše:prodávaj se kněm ještě plastový černý čepičky (krytky) s logem BMW a stojej asi 3kč. To proto aby se ti do tý hlavy nedostávala voda. To víš vodné kámen to je prevíthanzik píše:TAkže jak to tady čtu tak nejlíp bude objednat to extra jako 4ks šroubů a jeden kus klíč.Nechápu ale jaký čepičky.Dík