Co znamená přepočet na současnou měnu? Jako že dneska by to stálo mega a půl?Spajky píše:u coupe je okolo mega a půl normálka
V přepočtu na současnou měnu samozřejmě
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
První BMW
já jsem si koupil jako první kchár 318is coupé, rozhodně pro začátek (nemyslim začátek řízení, jezdim už pár let) je to dobrá volba, navíc jestli nejsi zvyklej na náhon na zadek, tak bych ti asi ani silnější nedoporučoval, prtoože bys to moh rozstřelit celkem brzy
ted ho prodávám, tak se můžeš mrknout do mýho podpisu. Jinak určitě nekupuj za všechny prachy co máš, jak už tu bylo zmíněno, já například když jsem si ho koupil, tak 6 dní na to mi ho vykradli a já neměl ani korunu na opravu, takže auto mám sice už od sprna, ale jezdim pořádně až od listopadu

ted ho prodávám, tak se můžeš mrknout do mýho podpisu. Jinak určitě nekupuj za všechny prachy co máš, jak už tu bylo zmíněno, já například když jsem si ho koupil, tak 6 dní na to mi ho vykradli a já neměl ani korunu na opravu, takže auto mám sice už od sprna, ale jezdim pořádně až od listopadu

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
u 318iS / ti je hlavně hodně těžký najít ten správnej kousek po motorový stránce. Tyhle motory bývají dost často vylítaný.. různě to v nich rachotí a už tolik nejedou. Pokud jsi tento motor už někdy předtím neřídil tak to bohužel nepoznáš. Chce to porovnat hodně kusů.. nejlépe si s sebou vzít někoho kdo měl tuhle motorizaci zdravou aby to mohl porovnat.
318is / 318ti je hafo, ale řekl bych že těch zdravých je poskromnu... takže bych nevletěl hned do prvního co ti padne do oka třeba vzhledem...
318is / 318ti je hafo, ale řekl bych že těch zdravých je poskromnu... takže bych nevletěl hned do prvního co ti padne do oka třeba vzhledem...
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
jak se tu píše, to je rada uplně úžasná...navíc moje má 12let skoro a udělalo na mě neskutečnej dojem...žádný zklamání, absolutně z ničeho...gyrous píše:Jestli chceš, aby na tebe BMW udělalo dojem, nekupuj auto starší deseti let. Protože si pak o tom uděláš v nejlepším případě obrázek zklamání. Teda pokud nemaji BMW tví kámoši, aby ti pomohli...
jakože jasně, kdybych si kupil nějakou 2006ku bych se asi cítil "nadšeněji"...ale jak říkám...mám skoro 12 let starý auto a jsem spokojenej maximálně
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
gyrous píše:Jestli chceš, aby na tebe BMW udělalo dojem, nekupuj auto starší deseti let. Protože si pak o tom uděláš v nejlepším případě obrázek zklamání. Teda pokud nemaji BMW tví kámoši, aby ti pomohli...
kůl, to nejni dobrej názor...

Přijde mi to jako klasickej čecháček..."to auto je mnohem novější a má míň najeto, to bude mnohem lepší než to starší co má tolik najeto"
ale ono obecně, 36tku za 100k...dá se sehnat ucházející kousek, ale nemůže čekat pecku, kor tady v ČR za ty peníze ne

-
- Klubové ID: 1352
to je celkem fakt. jel sem sice ve dvou iesech. Ale na to prvni si pamatuju... jelo jak moje byvala E30 318i. Tohle co mam je jiny kafe..a jede fakt nadherne. Proto si rad dam na bigu sprint proti naky 320icastro píše:u 318iS / ti je hlavně hodně těžký najít ten správnej kousek po motorový stránce. Tyhle motory bývají dost často vylítaný.. různě to v nich rachotí a už tolik nejedou. Pokud jsi tento motor už někdy předtím neřídil tak to bohužel nepoznáš. Chce to porovnat hodně kusů.. nejlépe si s sebou vzít někoho kdo měl tuhle motorizaci zdravou aby to mohl porovnat.

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jako může být i starší deseti let, ale dá se počítat s častější opravou, což je v porovnání s elitními vybranými bezporuchovými vozy nic moc a ty mohou být v blízkosti. Pak nemusíš být dvakrát hrdým majitem svého miláčka. No o E30 pokud není v blízkosti stejné auto, nebo nechceš koupit rovnou dva, tak raději nedoporučuju. I vymazlené auto může poškádlit nervama na elektrice. Může se stát že jednoho dne bude stávkovat a nepojede...
Pokud nevíš kde sáhnout tak si můžeš zvykat na odtahovku...
O E36 no tak nějak doporučím, pokud bude nějaký prodejce nutit se svézt, tak až jsi přesvědčený že to je super bez vady motoricky. Protože svezení udělá na BMW nejlepší dojem a je lepší mít trošku odstup. I BMW s opotřebovaným podvozkem jede mnohem líp než ostatní ve skupině a roku.
A pokud to chceš mít jen na rok, tak je to úplně jedno, tipoval jsem, že si to auto budeš nechávat aspoň nějaký ten pátek...

Pokud nevíš kde sáhnout tak si můžeš zvykat na odtahovku...
O E36 no tak nějak doporučím, pokud bude nějaký prodejce nutit se svézt, tak až jsi přesvědčený že to je super bez vady motoricky. Protože svezení udělá na BMW nejlepší dojem a je lepší mít trošku odstup. I BMW s opotřebovaným podvozkem jede mnohem líp než ostatní ve skupině a roku.
A pokud to chceš mít jen na rok, tak je to úplně jedno, tipoval jsem, že si to auto budeš nechávat aspoň nějaký ten pátek...

-
- Klubové ID: 1423
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mi v pojištovně jeden chlápek řikal, že nemá cenu si pojištovat starý auta proti odcizení...prej at se kouknu na tipcars.cz, tam BMW stojí kolem 70000, to je dobrý ne? Podle čeho oni udělají částku kterou mi v případě odcizení vyplatí? Já si to stejně pojistil,ale jen se ptám....nechápu to nějak...díky
-
- Kontaktovat uživatele:
co máš za auto a kolik to stálo ta pojistka ročně?James píše:Dneska mi v pojištovně jeden chlápek řikal, že nemá cenu si pojištovat starý auta proti odcizení...prej at se kouknu na tipcars.cz, tam BMW stojí kolem 70000, to je dobrý ne? Podle čeho oni udělají částku kterou mi v případě odcizení vyplatí? Já si to stejně pojistil,ale jen se ptám....nechápu to nějak...díky
-
- Kontaktovat uživatele:
bohužel moc neporadím, jak se to počítá...vím jen, že na to maj tabulky...podobně jako "amortizaci"...James píše:Mam E36 z 1994, pojistka stoji 7000 rocne...zajima me to tak nejak priblizne...diky
tak 7 000 ročně docela jde...mě vypočítali asi 26k ...taky za E36...tak jsem se na to vykašlal....a doufám, že mi ho žádnej blb neukradne:)
-
- Klubové ID: 3760
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na začátek volil 1,6 ale spíš to bylo tak že jsem chtěl 1,8is ale všechny na který sem se byl podívat byla na šrot. Jedna v dokonce chcípla úplně a museli ji odtlačit. A reakce prodejce: tak já vam slevim na 90 000. původní cena 94 000.
to mě pobavilo. Nechtěl jsem víc jak 2.0 protože povinné ručení a silnější nepotřebuju ( měl sem nehodu a od te doby se tak nějak bojim jezdit rychleji ). Koukal jsem pak už jen na stav, protože většina byla utrapena atd. nakonec sem vzal tu 1,6, kterou právě přivezli z německa a úplná spokojenost. Samozřejmě pár věci bylo potřeba vyměnit ale to je vždy. Proto nekupovat auto za všechny prachy co máš a nech si něco na opravy

-
- Klubové ID: 3937
- Kontaktovat uživatele: