Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chladící kapalina e53
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se, že lezu sem...ale nechtěl jsem kvůli tomu zakládat novej topic...bráchovi sme dovezli min. tejden compacta...316 rv. 95...no a jde o to, že člověk, co to měl dřív tam nacpal ten růžovej fridex...no a někde jsem četl, že tam může udělat dobrej bordel...takže co s tím? nechat...bo radějc vylít, napustit to třeba obyč destilkou ať se to vypláchne a pak tam nacpat klasicky zelenej fridex? bo s tím jezdit?
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je teďka asi těžký radit. Bylo by dobrý zjistit jak dlouho už na ten růžovej G12 kára jezdí. Pokud chvilku, propláchl bych to pořádně vodou a nalil zpátky zelenej G48. Pokud už tam ale je třeba druhá nebo třetí várka růžovýho a všechno je v pořádku (nikde nic neteče, nejsou tam cucky), tak bych to tak asi nechal. Růžovej G12 je lepší, modernější, dýl vydrží (a taky je dražší) než klasika G48.Pazdi píše:omlouvám se, že lezu sem...ale nechtěl jsem kvůli tomu zakládat novej topic...bráchovi sme dovezli min. tejden compacta...316 rv. 95...no a jde o to, že člověk, co to měl dřív tam nacpal ten růžovej fridex...no a někde jsem četl, že tam může udělat dobrej bordel...takže co s tím? nechat...bo radějc vylít, napustit to třeba obyč destilkou ať se to vypláchne a pak tam nacpat klasicky zelenej fridex? bo s tím jezdit?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
no na dílech maj jen jeden druh a neptaj se do čeho to chcu tak asi jo, ale mužu se optat.dsvatos píše:JaraX píše:měla by tam patřit nejspíš modrozelená, ružovej je jen pro VW, audi apod. BMW origo prodava tydle zelenomodry.dsvatos píše:Ten fridex co tam máš je zelenej (modrozelenej), nebo růžovej?
BMW dává zelenou G48 i do novejch aut?Ta růžová je lepší..