Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaky alu a pneu na e34
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
martinez rikal, ze ano.... ja bych tam 225 uz z principu nedaljamesdean píše:Takze pneu jedine 235/45? Je tam velkej rozdil oproti 225?RuDoSh píše:jsou gut(design.... mel jsem podobne breytony na e34), ale rozmer pneu je spatny.... ma byt 235/45... udela to celkem dost (vyssi profil)

OK takze pneu uz mam vyreseny.RuDoSh píše:martinez rikal, ze ano.... ja bych tam 225 uz z principu nedaljamesdean píše:Takze pneu jedine 235/45? Je tam velkej rozdil oproti 225?RuDoSh píše: jsou gut(design.... mel jsem podobne breytony na e34), ale rozmer pneu je spatny.... ma byt 235/45... udela to celkem dost (vyssi profil)z fabriky to jezdilo na 235tkach...

-
- Klubové ID: 1422
- Kontaktovat uživatele:
podle me jde o to kde jezdis, vsichni chcou velike kola, v tomhle se mi libil pristup martineze, ktery se nenechal ukecat do 18 a zustal na 17, petka je limuzina, tak proc z toho kazdy dela sportak, to nechapu, po meste si v tom se sportovnim podvozkem znicis zada
a o jistych jizdnich vlastnostech je to tak mozna na okruhu nebo par peknych silnicich, jinak se na drtive vetsine ceskych cest pretahujes s vyjetyma kolejema, coz mi na jistote teda neprida
takze za me, 17 max, a ja bych se nebal ani 16, ten rozdil tam preci jen je, na balonech je jizda proste komfortnejsi a s tds asi nebudes zrovna zavodnik, ze? 

Ptam se jaky jsou na to optimalni kola a pneu. Pneu uz vim.miramax píše:podle me jde o to kde jezdis, vsichni chcou velike kola, v tomhle se mi libil pristup martineze, ktery se nenechal ukecat do 18 a zustal na 17, petka je limuzina, tak proc z toho kazdy dela sportak, to nechapu, po meste si v tom se sportovnim podvozkem znicis zadaa o jistych jizdnich vlastnostech je to tak mozna na okruhu nebo par peknych silnicich, jinak se na drtive vetsine ceskych cest pretahujes s vyjetyma kolejema, coz mi na jistote teda neprida
takze za me, 17 max, a ja bych se nebal ani 16, ten rozdil tam preci jen je, na balonech je jizda proste komfortnejsi a s tds asi nebudes zrovna zavodnik, ze?

-
- Klubové ID: 1103
235/45/17 je podle mě optimální volbajamesdean píše:Ptam se jaky jsou na to optimalni kola a pneu. Pneu uz vim.miramax píše:podle me jde o to kde jezdis, vsichni chcou velike kola, v tomhle se mi libil pristup martineze, ktery se nenechal ukecat do 18 a zustal na 17, petka je limuzina, tak proc z toho kazdy dela sportak, to nechapu, po meste si v tom se sportovnim podvozkem znicis zadaa o jistych jizdnich vlastnostech je to tak mozna na okruhu nebo par peknych silnicich, jinak se na drtive vetsine ceskych cest pretahujes s vyjetyma kolejema, coz mi na jistote teda neprida
Sportak z toho nedelam, ale liny auto to rozhodne taky neni. Sportovni podvozek atd jsou z meho pohledu vyhozeny penize. Schazi teda jeste jake alu. Nebudu si kupovat 18ky, kdyz to na tom bude hnuj. Proto se ptam jaky jsou na e34ku optimalni alu.
Měl jsem i 225-245-255,ale 235 je fakt optimum.
A hlavně záleží na gumách (kvalita)!!!!!!!!!!!