Už jsem to tady psal Až tak skvěle jak tady někdo psal nesedí ,ten můj byl moc široký a když jsem ho dával na držáky jedna ta lyžina po straně,jak to drží na blatníku upadla,dá se to lehce opravit,jinak ještě mám v prdeli přední čelo,čekám na jiný,tak mám drobet šouplou masku,takže jak přesně sedí zatím nemůžu říct.Jinak,ale celkově ten plast vypadá,že by mohl něo vydržet.
Ten nárazník je i s lištama, nebo jsou jen vylisovaný, vypadá to slušně a pořešilo by to můj problém, že potřebuju furt jezdit, tak za tuhle cenofku, bych ho vzal a měl bych vyřešeno Mohl by ho někdo, kdo ho objednal, nebo objedná nafotit nějak ze všech stran?? Pokud opravdu vypadá jako origo, tak proč do toho nejít
Mám pocit, že ho má Castro na autě a spokojenost, je to včetně lišt akorát to lízo je vcelku, ale už se to tu někde psalo a nikdo to nepoznal že to není origo, takže bude za ty prachy asi dobrej.
tak tak. Listy sou nacvakavaci, lizatko pevne.
Ja ho mam objednany od minuleho tydne od pondeli a vcera sem volal kdy prijde a pan mi rekl ze ve stredu ted maji prijit a ze mi ho posle, takze snad v patek nebo v pondeli bude... za ty penize je to bezkonkurencni Muj Mpaket je prasklej tak na to seru na opravovani
Zave píše:tak tak. Listy sou nacvakavaci, lizatko pevne. Ja ho mam objednany od minuleho tydne od pondeli a vcera sem volal kdy prijde a pan mi rekl ze ve stredu ted maji prijit a ze mi ho posle, takze snad v patek nebo v pondeli bude... za ty penize je to bezkonkurencni Muj Mpaket je prasklej tak na to seru na opravovani
Taky mam zespodu prasklej, tak kašlu asi na opravu, nebo pak prodam ten použitej, musim s autem prostě furt byt v pohybu.
Jj šlo mi hlavně o ty lišty, zda pak je funkční tažný a tak, díky
Dal sem si práci a našel sem tu diskuzi ohledně tohoto nárazníku. Jinak Castro ho má na autě jak píšete a kdyby mně to nepotvrdil, tak to ani nepoznám, vypadá opravdu hodně autenticky.
jak se tak dívám na to castrovo fáro tak se mi zdá že mu ten nárazník nesedí na pravé straně na konci u lemu blatníku....má to tam nějaké odstáté....bud to tam má špatně chycené nebo je fakt ten nárazník větší...a nebo se blbě dívám:)
moc pěkná fotka.....obě auta sou parádní......ten odchlíplý nárazník sem viděl na jiné fotce...je tam vyfocený "kombajn" z řidičovi strany....ta fotka je v tom druhém tématu o kterém tady byla řeč...
Zave píše:tak tak. Listy sou nacvakavaci, lizatko pevne. Ja ho mam objednany od minuleho tydne od pondeli a vcera sem volal kdy prijde a pan mi rekl ze ve stredu ted maji prijit a ze mi ho posle, takze snad v patek nebo v pondeli bude... za ty penize je to bezkonkurencni Muj Mpaket je prasklej tak na to seru na opravovani
a za kolik ho střelíš?
a řešili jste někdo z jakyho je matroše tento a ten origo?
Jo pravda, CAstro ho vlastne ma. Nepoznal jsem na tom rozdil, jenom ze to lizo je integrovany. Sedi tam pekne. Material je PVC. Nebyto toho liza, tak bych rekl, ze je to original
Speedy píše:Jo pravda, CAstro ho vlastne ma. Nepoznal jsem na tom rozdil, jenom ze to lizo je integrovany. Sedi tam pekne. Material je PVC. Nebyto toho liza, tak bych rekl, ze je to original
takže jen PVC? není to PVC+PS nebo tak? v tom připadě zave chcu ten prasklej narazník
Speedy píše:Jo pravda, CAstro ho vlastne ma. Nepoznal jsem na tom rozdil, jenom ze to lizo je integrovany. Sedi tam pekne. Material je PVC. Nebyto toho liza, tak bych rekl, ze je to original
takže jen PVC? není to PVC+PS nebo tak? v tom připadě zave chcu ten prasklej narazník
Obyc PVC je spatne? Nerad bych s tim nekde drcl aby hned prdl