takze na uvod, mam najazdene niekolko sto tisic km, som stredneho veku

skusenosti s francuzmi, vw a skoda (vesmes velmi velmi spatne) a potom nejaky japonci, najviac honda (skusenosti naopak velmi dobre az vynikajuce). mne aj mojim znamym pripada celkom logicke kupit dalsiu hondu, mam vsak poslednych par mesiacov velku dilemu. ano, bmw

doteraz som jazdil sukromne vyse 10 rokov asi 70.000km rocne, uprednostnoval som kvoli tomu male objemy (spotreba), nevadil mi tvrdy podvozok, ani malo komfortu a vybavy. clovek vsak starne

tak podme k veci. pri 15.000/rok mozme vylucit diesel, ak chcem mat rovnako dynamicke auto ako teraz - podla papierovych hodnot musim ist minimalne do motora 2.5, musi to byt automat, okolo roku vyroby 99-02 (cca 350-400tis.SKK). do uvajy teda pripada 325, 328, 330, 525, 530. co sa karoserie tyka, je mi to v principe jedno, moze byt aj coupe aj touring. a vcul babo rad

najprv ma niekto presvedcte, ze nebude prechod z hondy na bawo sklamanim (hlavne co sa spolahlivosti tyka), doteraz som si servisoval sam a celkom ma to bavi. bohuzial nemam nikoho v okoli kto by mi dal nejake osobne skusenosti s bembe danej generacie ani nikoho kto by ma povozil.
ak sa niekto podujme dat mi rady, budem vdacny a budem davat doplnujuce otazky, nech toho nie je naraz vela