Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

STAHOVÁK na pružiny ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
michal09
Klubové ID: 1407

#1 Příspěvek od michal09 »

Čau panstvo, potřeboval bych půjčit na jedno odpoledne (pár hodin) teď o víkendu (23 nebo 24.2) stahovák na pružiny... Chystám se měnit přední tlumiče a právě stahovák by mi hrozně bodnul...

Kdyby byl někdo ochotnej mi ho půjčit, klidně za nějakou zálohu, byl bych mu vděčný... :wink:

Praha 5 a její blízké okolí...
michal09

#2 Příspěvek od michal09 »

Na 99% mi dnes kámoš půjčí... Takže pokud se nic nezmění, jako že doufám že nezmění, tak se téma může smáznout... :wink:
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BeXTeR »

kdyztak ja mam taky, kdyz si pro ne prijedes do letnan tak ti je pujcim..

mam 300mm
michal09

#4 Příspěvek od michal09 »

BeXTeR píše:kdyztak ja mam taky, kdyz si pro ne prijedes do letnan tak ti je pujcim..

mam 300mm
Vážím si Tvé nabídky, díky. Ale jak píšu, na 99% už mám a dokonce na Praze 5... :wink:
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

Tak hotovo... :P Docela to šlo, v podstatě se to dalo bez stahováku... :wink: Sem použil ty cvakací stahovací pásky do auta... A fakt v poho... nicméně co sem vozil mezi pružinama, nebyly tlumiče... Absolutně vyteklý, nevracely se, zkorodovaný, proště děs... Když už jsme byl v tom, vyčistil jsem a vytřel new vazelínou ložisko v horním uložení, obrousil a natřel jsem základovkou pružinu a ten tvarovanej kov pod ložoskem, né kvůli tomu aby to bylo "červený" ale kvůli tomu, aby to bylo chráněný... Výměna mi trvala asi 6 nebo 7 hodin, zdrželo mě to natírání a občasné kompllikace jako například povolování šroubů... ovšem nejhorší porod bylo novej tlumič napasovat na ty dolní 3 úchyty.... :? každopádně hotovo a opravdu ej to znát, prožívám jízdní komfort... :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
hanzik
Klubové ID: 1251
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hanzik »

Taky bych se do toho měl pustit,mžu se zeptat kolik si dal ty tlumiče a co je to za značka???Kdes koupil??Dík
michal09

#7 Příspěvek od michal09 »

hanzik píše:Taky bych se do toho měl pustit,mžu se zeptat kolik si dal ty tlumiče a co je to za značka???Kdes koupil??Dík
Obrázek

Jsou to plyno-olejové Bilstein B4 (standartní tlumiče pro seriovej podvozek), myslím že super poměr kvalita/cena, respektive lepší cenu jsem nesehnal... :wink: Dal jsem za ně cca 4700 (oba) i s dopravou až domu během pád dnů. Objednával jsem u auto - fren. Veškeré kontrakty jsou zde na foru, v sekci náhrádní díly, téma tlumiče Bilstein (úplně nahoře). Jinak pan Chovanec je velice ochotnej a vztřícnej člověk... :wink: Jen nevím, jestli budou furt za tak příznivou cenu, protože od listopadu od ledna měl právě tlumiče Bilstein v akcï, ale zkus se mu ozvat, opravdu s ním je rozumná a příjemná domluva... :P
Odpovědět