Docela mě potěšilo že někdo oživil toto mnou založené staré tema
Odkdy jsem tenhle topic založil se toho docela dost změnilo, v první řadě to že už mam 3 měsíce e36 coupe
Anyway.. Když jsem se poprve svezl v e34 byl jsem unešen z toho jak to je velké a pohodlné a přitom levné. E36 se mi pak zdála nesmyslně dražší. Teď, po třech měsících co mam e36 jsem se ve stejné e34 svezl znova a musim říct, že už mi to je mnohem jasnější - e34 má znatelně o generaci starší interiér, o poznání húř se s ní parkuje a o poznání víc žere. Velká a pohodlná je, ale to je tak všechno. Pořád si nemyslim ýe je poloviční cena proti e36 oprávněná, ale že je obecně levnější už chápu.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jo souhlasim e34 je pohodlná kára taky jsem ji mněl 525tds pak 36 325 tds a momentalně mam 30 325i tourin a opět přemyslim o 34 535 ale pořad nevim 30 se mi líbí a jeto kult a co se tyče pojistky spotřeby a udržby vse ma své ale jedno je jistý BMW je život
Leveler píše:Mě se E34 začíná líbit čím dál tím víc náko:))
me taky, proto se zacinam ohlizet po 540i
E34 je daleko luxusnejsi nez E36, a to ze je levnejsi dela predevsim to ze je za prve generacne starsi a za druhe ma trochu ziznivejsi motory (nebo si to aspon vetsina lidi mysli)..