Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tlumiče Sachs
-
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
zdravim tak sem měl zase jednou auto na rampě a zjistil jsem konečně co tam mám za tlumiče (auto mam 2 měsíce). A zjistil sem že mám zánovní Sachs super touring vzadu mam M28 556878 - 814901556878 a ve předu K50 115372 - 824903558113 ale nevim co to vubec je za označení a co sou tady ty tlumiče sou žač. hledal sem na fóru ale tady nic moc není a na internetu jsem taky nic nenašel . Jako značku Sachs samozřejmě znám ale chtěl bych vědět jestly tady ty tlumiče jsou dobry nebo ne ....jen tak pro info abych věděl co mám na autě
dikyza info

SACHS SUPER TOURING
montovací strana:levá / sortiment tlumičů pérování:dobíjený plynem / Konstrukce tlumiče pérování:teleskopické pérování / Tlumič pérování - systém:dvě trubky / montovací strana:přední osa / podvozek:pro vozidla se standardním podvozkem / doba montaze (v hod.):0,80 hod /
Jde o tlumiče na standardní podvozek viz citace z ELIT katalogu.
montovací strana:levá / sortiment tlumičů pérování:dobíjený plynem / Konstrukce tlumiče pérování:teleskopické pérování / Tlumič pérování - systém:dvě trubky / montovací strana:přední osa / podvozek:pro vozidla se standardním podvozkem / doba montaze (v hod.):0,80 hod /
Jde o tlumiče na standardní podvozek viz citace z ELIT katalogu.