Ja sem pro kazdou spatnost, muze to byt zajimavy, ale podle me to bude moc kulaty na e36.Ale jestli mas tu moznost, tak bych asi nevahal a udelal neco trosku jinyho nez delaj vsichni.
na to bych se vysral .. podle me E36 slusi to co tam ma ..navic kdyz uz to budes delat "nove" das tam masku jakou chces .. mkovy naraznik pekny svetla a je to krasavice
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
no už jsem to rozsekl....konkrétně tohle auto je fakt pěknej udržovanej kousek po druhým majiteli a byla by určitě škoda ho předělávat , takže to skončí u pěknýho Mpaketu a leštěných kol... originál je prostě fakt moc pěknej na to tohle auta zprznit...
ale až budu mít nějakou další takovou možnost a základ auta nebude tak libovej jako tohle, tak se do toho určitě pustím, už jsme si to tady teď nahrubo zkusili a neměl by to být zase až takovej zásadní problém - teda když pominu to, že 90ka je oproti 36ce asi o 20cm širší, ale i to se dá vyřešit...
prostě příště, teď ne.
jo - a kulatý víc než je zdrávo by to určitě nebylo - e92 coupe M3 není zepředu ani náhodou moc kulatá, ostrých hran tam je vcelku dost, takže M3 nárazník by tam seděl jak ulitej
Bohhy píše:Ja sem pro kazdou spatnost, muze to byt zajimavy, ale podle me to bude moc kulaty na e36.Ale jestli mas tu moznost, tak bych asi nevahal a udelal neco trosku jinyho nez delaj vsichni.
no jestli je podle tebe E 90 kulatá . .. tak nevím ...bych řekl jen E46 (bavíme se jen o 3 er)
Jseš blázen a blazny ja podporuju!!JJ tuzing je jedna věc ale tohle by bylo zajmavý a pokud jseš schopnej tak do toho jdi je málo lidí co si rádi pohrajou!!JJ rád bych se kouknul:-)
patras píše:na to bych se vysral .. podle me E36 slusi to co tam ma ..navic kdyz uz to budes delat "nove" das tam masku jakou chces .. mkovy naraznik pekny svetla a je to krasavice
Moje řeč, podle mě by to vypadalo divně. Předek o 2 generace novější než zadek....