Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
K/N filtr do E39 540iA.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám svoji 540 již 6let a vždy když mi vyměnili vzduchový filtr jsem měl pocit ,že to nějak líp jede .Tak jsem si řekl,skusím K/N stejného rozměru jako originál .Filtry propouští více vzduchu nebot jsou bavlněné a třeba v tom to je. Objednal jsem si typ přímo na E39 540 je to číslo 33-2142.Pln očekávání jsem ho tam dal a opravdu jede to líp.Jezdím s ním už 5 měsíců k plné spokojenosti.Doporučuji všem majitelům 540.Těch 8válců zřejmě potřebuje víc vzduchu,než propouští papír a vzhledem k životnosti filtru se to i vyplatí.Zaza.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
o vzduchových filtrech je toho napsáno hodně ale u všech se jedná "pouze" o lepší reakci na sešlápnutí pedálu a zvuk.... jiný rozdíl v tom nevidím každopádně taky doporučuji vše co chtějí mít auto delší dobu ...značky KN a Green jsou dobré ostatní spíše na škodu

Ahoj, koupil jsem si také KN vložku do airboxu a vyměnil jsem jí za origo. BMW filtr. Nechci se do nikoho navážet, ale rozdíl jsem opravdu u 540i nepoznal.
Jediná výhoda je ta, že se dá čistit. Určitě je to výborný filtr, ale i sám výrobce udává zvýšení výkonu 1-4 Hp. Auto má hlubší zvuk při akceleraci, ale dost pochybuju že to někdo pozná u V8.