prase007 píše:Tady je příklad, jak je to s kvalitou - 2 roky starý čínský auto, bohužel jen pro angličtináře. Myslim že i 15 let stará pětka se se*e míň jak tohle auto když je nový.
dsvatosi, jako s tou korozí máš pravdu, ale stejně se pokaždý když vidim roz*račkovanou E30 divim, co to auto dokáže vydržet a řidičovi se kolikrát vubec nic nestane. Něco jiného už platí o zbytku posádky, samo záleží JAK to trefíš ale i tyhle starý BMW jsou podle mě v určitých ohledech dost odolný, zajímavé je ,že většinou hlavně ( nebo jen ) pro řidiče.
podle mě BMW jsou auta ( mluvim třeba od E30 ), které se rozšrotují do mrtě ale tam kde sedí řidič, nebo posádka, prostě drží. Už jsem viděl několik třicítek přes střechu o svodidla, do stromů, přes boudu do polí a často vidim všechno v kopru ale nad řidičem jak když to tam drželi Andělé střážní... nechápu to..
Tydle čínský auta jsou opravdu šílený. Výrobní kvalita je na úrovni doby kamenný, bezpečnost snad ještě horší. Vlasnosti a pohodlí těžko soudit z fotek a technických parametrů. Dopravní nehoda s takovým autíčkem asi neni nic příjemnýho, natož bezpečnýho. Ale člověk si musí uvědomit, že jej nevyrábí pro majitele BMW, ale pro Číňany a Indy. A ti opravdu mají jen na motorový kolo. A když jsem dneska koukal na fotky jak si taťka veze 5! lidí na motorce, tak mě mrazilo v zádech. Opravdu cokoliv lepší než tohle.
Tak v tomhle bych se asi bál srážky z cyklistou, dobře to teď v tuningovém časáku napsal ve svém pravidelném příspěvku "hovado od vedle", s jeho názorem souhlasím.