Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zapis kol do TP
-
- Klubové ID: 1403
Neresil tady nekdo dodatecny zapis kol do TP na e38? Mam 728 z 96. roku ale na velkem TP je razitko "duplikat" za ztraceny.. a mam tam napsane jen 16" kola-prave nevim jestli byly v puvodnim TP napsane jako volitelne i 18" a vynechali je v tom duplikatu nebo holt nevim..Nicmene doma mam nove obute 17"(taky origo bmw,tyhle http://www.bmwtips.com/tipsntricks/whee ... el_042.jpg), ale chtel bych to mit ofiko,tak by me zajimalo jestli nekdo nema zkusenosti se zapisem. Pokud by bylo ale o hodne snazsi nechat zapsat standartni rozmer tech 18" co se na sedmy davaly a nekde bych sehnal tyhle kola: http://www.bmwtips.com/tipsntricks/whee ... el_037.jpg tak bych ty 17" strelil hodil na to ty 18"...
a jeste bych mel jeden OT dotaz,jen kvuli tomu nechci zasirat forum dalsimi thready - kdyz ma auto origo xenony tak jejich sklon resi pouze naklonova cidla a chybi ovladani sklonu svetel v aute?jen jestli se tak neda poznat ze auto puvodne nemelo xenony a nektery z majitelu je tam dodelal..
dik za veskere info
a jeste bych mel jeden OT dotaz,jen kvuli tomu nechci zasirat forum dalsimi thready - kdyz ma auto origo xenony tak jejich sklon resi pouze naklonova cidla a chybi ovladani sklonu svetel v aute?jen jestli se tak neda poznat ze auto puvodne nemelo xenony a nektery z majitelu je tam dodelal..
dik za veskere info
-
hm,toz to tam ty xenony mam asi nejakej dobastl
snad do toho na stk nebudou nejak ryt, ostriky mam,nikdo na me neblika ze bych osvetloval tak snad to bude ok..
kazdopadne diky, uz jen zjistit jak to pude s kolama, ja tam puvodne nechtel ani ty 18" davat -> jsou tezsi a ta moje 2.8 by s tim mela vic prace, na tech stavajicich zimnich 16" je to celkem ok,tak bych tu jizdu nerad nejak degradoval..
ale jak rikam,kdyby bylo o hodne snazsi to zlegalizovat, tak bych o 18" popremyslel..
PS: videl sem ty breytony na fotkach cos poslal, je to masakr

kazdopadne diky, uz jen zjistit jak to pude s kolama, ja tam puvodne nechtel ani ty 18" davat -> jsou tezsi a ta moje 2.8 by s tim mela vic prace, na tech stavajicich zimnich 16" je to celkem ok,tak bych tu jizdu nerad nejak degradoval..

PS: videl sem ty breytony na fotkach cos poslal, je to masakr

18" kla nemusis legalizovat,kdyz te budou tepat na STK tak jim ukaz stitek (nalepku) mela by byt na sloupku,nebo na vicku nadrze a tam jsou i osmnactky i s rozmerem kterej tam muzez mit,nebo si na STK prehodis kola a nemusis nic resit. Po STK je zas das na auto a jezdis. Myslis ze ja mam ty 19" legalne??? Seru na ne a beznej trouba policajt vi hovno co tam muzes mit 

-
aha, ten sloupek nebo vicko me nenapadly, mrknu esi to tam mam.. jinak mi nejde jen o stk, ale kdyz se clovek nedejboze stane ucastnikem nehody (a je fuk esi zavinene nebo ne), tak kdyz narazi na svini likvidatora a ten zjisti ze kola neodpovidaji -> auto nezpusobile k provozu a nemusi vyplacet...
a to ze to vubec nemusi souviset u nas nehraje roli.. 

-
- Klubové ID: 1262
- Kontaktovat uživatele:
medvidek: docela se pletes
TO, co je napsano na sloupku je uplne nepodstatny, na to ti kaslou, musis to mit v TP. A policajt nejsou takovi blbci jak se zdaji. Muzou si to overit, za par minut bude vedet co tam mas mit a co ne. Ja za to dostal pokutu na e30, stopli me, rekli ze to tam urcite nepatri, sedli do auta, volali nekam na centralu a za chvili vedeli co tam ma byt a co ne.
A jak rika wutce, v bmw ti daj potvrzeni a ty s tim pak jdes na urad (je to tak ne? uz si to nepamatuju, ale primo v bmw ti to nedoplni ze?). A radsi dam 400 a mam klid nez se pak nekde s nekym hadat...

A jak rika wutce, v bmw ti daj potvrzeni a ty s tim pak jdes na urad (je to tak ne? uz si to nepamatuju, ale primo v bmw ti to nedoplni ze?). A radsi dam 400 a mam klid nez se pak nekde s nekym hadat...
-
ohledne stitku na sloupku vs. TP - ted v patek sem zasel na STK esi mi muzou vystavit papir, na jehoz zaklade mi to zapisou na DI do TP. rekli ze nova kola mi zapsat jen tak nemuzou,ale esi mam na stitku neco, co nemam v TP, tak za 80kc mi napisou papir, ktery pak ukazu na DI a oni to tam do TP zapisou..to jen kdyby to nekoho zajimalo..
-
-
no hele rikam to podle svych zkusenosti, prijel jsem tam, vyplazl 80,-, borec opsal cisla ze stitku na sloupku a vytiskl papir kde je psano alternativni rozmery: a tam vsecky rozmery ze stitku co mi chybely.. tohle bych mel zanest na DI kde mi to do technicaku zapisou, ale musel sem jet pryc,takze to este nemam dokoncene.. mimojine proto ze jsem este premyslel jak na ten papir dostat ten rozmer co chcu aby to neslo poznat 

-
-
- Klubové ID: 1262
- Kontaktovat uživatele:
Kup si poradnou tiskarnu a zaslepku analu, az te zavrou za padelani budou po tobe kluci mozna chtit podavat mydlomy_dudesty píše:no hele rikam to podle svych zkusenosti, prijel jsem tam, vyplazl 80,-, borec opsal cisla ze stitku na sloupku a vytiskl papir kde je psano alternativni rozmery: a tam vsecky rozmery ze stitku co mi chybely.. tohle bych mel zanest na DI kde mi to do technicaku zapisou, ale musel sem jet pryc,takze to este nemam dokoncene.. mimojine proto ze jsem este premyslel jak na ten papir dostat ten rozmer co chcu aby to neslo poznat

-
-