Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Někdo, kdo rozumí E34...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Chtěl bych si dotáhnout zmíněnou pusinku ze zahraničí a automechanik opravdu nejsem... Hledám proto někoho, kdo tomu fakt rozumí a případně by mi mohl poradit na co si dát pozor. Pokud by byl ochoten si udělat výlet (na moje náklady jako konzultant :wink: ), tak bych to jen uvítal. Nákup plánuji na léto... Děkuji všem za rady, postřehy a pomoc :)

Už jsem pár lidí kontaktoval a někteří dozajista chodí i sem na forum. Proto bych jim dodatečně znovu rád poděkoval a rozhodně bych nechtěl, aby se urazili, že snad nevěřím jejich úsudkům. Víc hlav ale víc ví 8)

Chtěl bych 525i 24V, manuál, autoklima, 4x el. okna, střešní okno v el., vyhřívaná sedadla i zrcátka. To je tak základ. Pak možná bílou kůži v interiéru, ale to už je poddružné. Steně jako imobilizér, alarm, tempomat, tažné, ESP, kontrola trakce, ABS apod. To jsou věci, co uvítám, ale podmínkou nejsou :D
lucky

#2 Příspěvek od lucky »

Myslim si že motory 25i jsou bezproblémové. Možná je dobré si dát pozor na elektroinstalaci v autě. Zkusit jestli jdou všechny okna a šíbr mají totiž společnou řídící jednotku. Jestli drzí teplotu, dobře chytá, jestli nemlátí čepy dát si pozor na uložení zadní nápravy, Všechno co je elektrický jestli funguje tak jak má atd. Hlavně 25i musí pěkně táhnout za plynem. Myslim si že jestli ho sezěneš v té výbavě co píšeš a na pohled to auto bude pěkný, nebudeš mít problém protože bude nejspíš udržované, ale to neni pravidlo. Dobrá by k tomu byla servisní knížka......... Držim palce :driver:
Odpovědět