Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik má kdo se sedmou najeto??
Já E 38 730d, r.v. 2000
najeto mám 189, nikdy nedostala ťafku a má servisku.
Už spolu nějaký ten rok jsme a je to opravdu skvělá partnerka.
Na autě nedělám nic sám páč nemám kde a neumim to.
Za poslední rok jsem u BMW krotil dělal následující:
(jsem s nimi ostatně velice spokojen, pana Víta jsem si vyloženě oblíbil)
2006-2007
-oprava částí podvozku-kterému praha dává zabrat, 2x výměna oleje, oprava ručky, prdlej xenon, tak dostala 8000k a kráný angel eyes z BMW stylu, aretace spolujezdcových dveří, oprava klapavého pantu řidičových dveří výměna čidla snad na klikové hřídeli, mnou iniciovaná kontrola turba-které je po prohlídnutí stále jako nové, oprava alu disců, výměna jednoho vstřiku, dolití kapaliny do zavírání kufru, dál už nevim
auto mám velmi rád a sem na něj hodnej - jistou křehkost diesel vykazuje a proto řidič musí respektovat všechny věci jako dostatečné zahřátí, schlazení, výměnu oleje apod.
P.S.
jezdím hlavně město a tenhle rok najedu cca 15tisíc km, to znamená při spotřebě 10l a ceně 31,5 nafta 47250,- kč
najeto mám 189, nikdy nedostala ťafku a má servisku.
Už spolu nějaký ten rok jsme a je to opravdu skvělá partnerka.
Na autě nedělám nic sám páč nemám kde a neumim to.
Za poslední rok jsem u BMW krotil dělal následující:
(jsem s nimi ostatně velice spokojen, pana Víta jsem si vyloženě oblíbil)
2006-2007
-oprava částí podvozku-kterému praha dává zabrat, 2x výměna oleje, oprava ručky, prdlej xenon, tak dostala 8000k a kráný angel eyes z BMW stylu, aretace spolujezdcových dveří, oprava klapavého pantu řidičových dveří výměna čidla snad na klikové hřídeli, mnou iniciovaná kontrola turba-které je po prohlídnutí stále jako nové, oprava alu disců, výměna jednoho vstřiku, dolití kapaliny do zavírání kufru, dál už nevim
auto mám velmi rád a sem na něj hodnej - jistou křehkost diesel vykazuje a proto řidič musí respektovat všechny věci jako dostatečné zahřátí, schlazení, výměnu oleje apod.
P.S.
jezdím hlavně město a tenhle rok najedu cca 15tisíc km, to znamená při spotřebě 10l a ceně 31,5 nafta 47250,- kč
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam 750i E38, r.v. 97 najeto cca 310 000. Uz ji budu mit pres rok, prebiral jsem ji jen s rozsypanym cajem pod budikama. Mam zatim najeto kolem 15tis. a problem skoro zadny - jen blblo repro v ridicovych dverich. Jinak vymena oleje, ramena a takova bezna udrzba. O auto bylo ale starano celou dobu predpisove. Osobne si myslim, ze pokud clovek jezdi slusne, muze s tim motorem bez vetsich investic najezdit i 1mega..