Koncem srpna minuleho roku sem delal nejake veci na motore (novy napinak, tesneni, atd...), okrem jineho sem daval i nove tesneni pod sani.
No a myslim ze od te doby (nevim ci to delalo i predtym) se mi z motora konkretne od sani ozyva nejaky zvuk, myslim ze to bude neco se vzduchem, ale je zajimave, ze to zacne delat az 5 sekund po nastartovani...(viz. prilozene video)...nevite co by to mohlo byt?
Motor jinak jde v pohode, startuje dobre a volnobeh je taky dobry, vykon a spotreba normal. Zda se jako keby nekde nasaval falesny vzduch, ale na zadne netesnosti sem neprisel, hadicky su OK a vsechna tesneni (co se tyka sani) nove....
Diky.
video: http://www.youtube.com/watch?v=WrXzm9xe2uM
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
V8: co to je sakra za zvuk? (video)
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
no M60 nema sekundarni vzduchovou pumpu jako M62 takže to bude něco přímo na motoru, co vzadu jak sou ventily podtlaku? ted jsem dělal na autě a odpojil si podtlak k brzdam a dělalo to něco podobnyho.Player1 píše:Třeba proto, že až za pár sekund se to všechno natlakuje...nebo spíš naplní vzduchem. Ta trubka sání má celkem velkej průměr, takže se tam, podlě mě, vejde dost vzduchu. Sice se v ní nic netlakuje, ale aj tak. Pořádně projdi cely sání a těsnění
membrana vzadu typujem ze je OK, bo jednak neni stara (menil sem ji asi pred 15 tisic km) a jednak kdys oddelam vycko od oleje pri nastartovanym motoru, tak tam neni zadny podtlak (chod motoru se nijak nezmeni)...neco s posilovacem me taky napadlo, ale v sani je podtlak slusnej, bo brzdy+posilovac funguji paradne.JaraX píše:no M60 nema sekundarni vzduchovou pumpu jako M62 takže to bude něco přímo na motoru, co vzadu jak sou ventily podtlaku? ted jsem dělal na autě a odpojil si podtlak k brzdam a dělalo to něco podobnyho.Player1 píše:Třeba proto, že až za pár sekund se to všechno natlakuje...nebo spíš naplní vzduchem. Ta trubka sání má celkem velkej průměr, takže se tam, podlě mě, vejde dost vzduchu. Sice se v ní nic netlakuje, ale aj tak. Pořádně projdi cely sání a těsnění