Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 tuning svetla

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
sinc

#1 Příspěvek od sinc »

e36power

#2 Příspěvek od e36power »

Já co mám skusenosti s AE tak muzu rict ze pokud tam nedas pořadný žárovky tak to svítí pekne na hov**. Ale zas to vypada hezky
papyk
Klubové ID: 1181

#3 Příspěvek od papyk »

Já ti to řeknu takhle, donedávna jsem je měl na autě akorát ve verzi black a když jsem je kupoval tak jsem z nich byl nadšenej, ale dneska? Totálně se mi zhnusili a myslím si, že je to ten nej shit na e36, takže jsem je prodal a dal zpátky origa+xenony, ale je to jen můj názor, at si každý dá na auto co chce.
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

oktáfka styling.. :D
ale u nekoho sem je tady videl..
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Bohhy »

Pekny, ale jen na poladenym aute. Kdyz budes mit zamracenou kapotu, nejaky narazniky a podobne. Jinak na seriovce to neni moc hezky.
krtek
Klubové ID: 2549

#6 Příspěvek od krtek »

Jojo mám úplně ty samé,uprostřed 2 diody které svítí krásně bíle,v levo je místo pro klasickou parkovačku a Angel eyes svítí krásně bíle a v kombinaci s xenonama 8000k je to nářez....mám to tak a je to bomba...
sinc

#7 Příspěvek od sinc »

TeskMaster
Klubové ID: 1497

#8 Příspěvek od TeskMaster »

Ja jsem o podobnych premyslel, ale lidi co maj nakou zkusenost me odrazujou ze prej zachvili sou v haji a ten plast misto skla se prej kurvi tim svetlem ci co.tak nevim
thomaswilliams
Klubové ID: 750
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od thomaswilliams »

měl sem je na autě ale teˇjsem si pořídil origo helly s xenonama takže pokud by někdo chtěl nechám je za trojku obě....
jacob
Klubové ID: 1536
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jacob »

Když jsem první dny měl e36, přemýšlel jsem o jiné optice, ze začátku mi přišlo zajímavé, mít tyhle celistvé svítilny, auto to omlazovalo, když se vzali černé, nevypadalo to ani jako nějaky tuzing, jenže byl jsem si je live ohmatat v jednom tuzing shopu a je to hroznej krám, nekvalitní, nemám rád nekvalitní věci.

Pokud chceš optiku zlepšit + i bezpečnost, vem nějakou renomovanou značku, která nedělá nic jiného, než že upraví originální svítilny přidáním čočky a AE. Kvalita super, svítivost super, AE spokojenost a co víc člověk potřebuje k radosti.
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

někomu se líbí BMW , někomu slátanina sraček..... to je můj názor na takový světla ;-)

podle mě neni nad nová originální světla. Max HELLA s AE. miluju pak ten pohled do BMW očíček jak se na mě škodolibě mračí 4 reflektory... :)
papyk
Klubové ID: 1181

#12 Příspěvek od papyk »

castro píše:někomu se líbí BMW , někomu slátanina sraček..... to je můj názor na takový světla ;-)

podle mě neni nad nová originální světla. Max HELLA s AE. miluju pak ten pohled do BMW očíček jak se na mě škodolibě mračí 4 reflektory... :)
Naprostej souhlas :!: A to jsem tam ty tuningy měl, ale každý si tím musí projít sám než mu to dojde....
krtek
Klubové ID: 2549

#13 Příspěvek od krtek »

Já má zase rád tvary bez mezer a už se mi nelíbí ten zažitý ráz E36 blinkry a světla zvlášť...je hezký když to splývá a ty světla mám a jako tuzing mi to rozhodně nepřipadá a co jsem viděl jiný,tak ty AE stály celkem za ho...no a strašně malý kroužky a cena?!...o tom radši nemluvit...Pokud má někdo hluboko do kapsy,tak ať si koupí světla třeba za 30000,-,ale ti co hold nemají tolik peněz na rozhazování a i přesto svému miláčkovi chtějí dopřát,tak jim tyto světla vřele doporučuji...mám je rok a vůbec žádnej problém...a design super!!!
kabu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od kabu »

Zdarec lidi... Potřebuju helpnout s předníma světlama. mam origo e36, mě se líbí a měnit je neplánuju, zajímá mi co za žárovky... V krajních světlech(potkávacích) je H1 myslim, (klidně mi vyvádějte z omylu, moc se v tom neorientuju:) já tam mam čočky do morda a zdá se mi že to svítí jako když to nesvítí (pravděpodobně obyč žárovkiy za 50kc) Co tam dát aby mi to svítilo líp, kolik watů??? Dále, světla na dálku, v nich je umístěná parkovačka, svítí mi žlutě a hnusí se mi... Jakou parkovačku aby svítila buď bíle a nebo krapet do modra, nebo myslíte nějakou mordou šprcku??? Ty vaše kroužky svítící se mi moc líbí, alez hlediska montáže to nebude jako vyměnit žárovku, a na složitější akce nemam zas tokil času. Dále.. Světla na dálku, tam jsou H7 ?! Svítit to jakš takš svítí, ale není to ono, a chtěl bych aby to nesvítilo žlutě, ale třeba taky krapet do morda :)... Co napáchat sem za žárovku??? Třeba něco takyvýho http://www.cztuning.cz/index.php?action ... zboid=1426 ??? Děkuji za rady:)
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Spajky »

castro píše: miluju pak ten pohled do BMW očíček jak se na mě škodolibě mračí 4 reflektory... :)
:cool2:

Kabu: Rozeber světla,pořádně je vyčisti, dobře vysuš, trošku si pomůžeš, ale od H1 nečekej zázraky a halogenový žárovky v cenách v řádu sto korun dnes vzhledem k ceně xenonovejch výbojek nemaj smysl. Navíc 100w...nevim jak by se na to ty světla tvářily. Jen by rychlejc žloutly, nehledě na to, že tyhle rádoby extra silný halogeny docela praskaj, co sem slyšel...

Nový H7 světla vyjdou na 3000-3500 a to nejni tak hrozný, přípdně můžeš za necelý 3k dokoupit do těhle světel xenony :wink:
kabu
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kabu »

Spajky píše:
castro píše: miluju pak ten pohled do BMW očíček jak se na mě škodolibě mračí 4 reflektory... :)

Kabu: Rozeber světla,pořádně je vyčisti, dobře vysuš, trošku si pomůžeš, ale od H1 nečekej zázraky a halogenový žárovky v cenách v řádu sto korun dnes vzhledem k ceně xenonovejch výbojek nemaj smysl.

Nový H7 světla vyjdou na 3000-3500 a to nejni tak hrozný, přípdně můžeš za necelý 3k dokoupit do těhle světel xenony :wink:
A jaký teda žárovky? H1 55W Xenon lehce do morda nebo bílý když mam čočku do modra?, H7 100W xenon lehce do modra, a ty parkovačky? Jak bys to viděl ty s tima žárovkama?
4am
Klubové ID: 1373

#17 Příspěvek od 4am »

mam H7 , nedavno mi praskla jedna žárovka , tak sem koupil Osram Nightbreaker , nevěřil sem že to muže bejt rozdíl , ale je! svítí to fakt líp , jen sem zvědavej na tu životnost, tu to ma prej nižší, tak uvidíme.
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Spajky »

Se žárovkama ti bohužel neporadím, podle mě dávat nějakejch 800-1000kč za čtveřici halogenů je nesmysl :? Radši přišetři a kup xenony to stávajících světel a nějaký dálkový nebudeš vůbec řešit.. Toť moje rada.
sinc

#19 Příspěvek od sinc »

kabu píše:
Spajky píše:

Kabu: Rozeber světla,pořádně je vyčisti, dobře vysuš, trošku si pomůžeš, ale od H1 nečekej zázraky a halogenový žárovky v cenách v řádu sto korun dnes vzhledem k ceně xenonovejch výbojek nemaj smysl.

A jaký teda žárovky? H1 55W Xenon lehce do morda nebo bílý když mam čočku do modra?, H7 100W xenon lehce do modra, a ty parkovačky? Jak bys to viděl ty s tima žárovkama?
jak muzes ve svetlech H1 v dalkovejch zarovku H7 :?: :roll:
Pavel H
Klubové ID: 98

#20 Příspěvek od Pavel H »

MOD:
Presunuto ze sekce SERVIS!
Odpovědět