taky přemýšlím do budoucna nad 18kama na e36ku....se šířkou gumy to rozhodně nebudu přehánět protože je to zbytečné ale rád bych věděl kdo jaké s tím má zkušenosti...důležité je jaké ET je nejvhodnější...
D-E-J-V píše:taky přemýšlím do budoucna nad 18kama na e36ku....se šířkou gumy to rozhodně nebudu přehánět protože je to zbytečné ale rád bych věděl kdo jaké s tím má zkušenosti...důležité je jaké ET je nejvhodnější...
nejvhodnejsi je 225/40/18 na disk 8J/18 ET35, je to tiptop, nikde nestrejchne a vypada dokonale i se snizenim
D-E-J-V píše:taky přemýšlím do budoucna nad 18kama na e36ku....se šířkou gumy to rozhodně nebudu přehánět protože je to zbytečné ale rád bych věděl kdo jaké s tím má zkušenosti...důležité je jaké ET je nejvhodnější...
nejvhodnejsi je 225/45/18 na disk 8J/18 ET35, je to tiptop, nikde nestrejchne a vypada dokonale i se snizenim
no,já to mám právě snížený docela dost.ale uvidím,pojedu je vyskošet.
nejvhodnejsi je 225/45/18 na disk 8J/18 ET35, je to tiptop, nikde nestrejchne a vypada dokonale i se snizenim
no,já to mám právě snížený docela dost.ale uvidím,pojedu je vyskošet.
promin promin, mel sem na mysli profil 40, trosku jsem se upsal, uz jsem to opravil i v odpovedi viz nahore
vim,ze jde dostat na e46 i m3 19,mate s tim nekdo zkusenosti?teda kde nechat dobre vytahnout lemy?nebo v tom bude jeste jinej hacek?protoze o tom dost uvazuju,ze bych ty kola poridil a hodil na touring...
tak jsem to byl zkusit a ten profil 45 na 18" je vážně moc,teda na e36.Zadky dobrý,ale ve předu to při zatáčení škrtá plastové kryty podběhů.Ale jinak to vypadá nehprázně dobře.