Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ostřikovače předního okna...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Panaque
Klubové ID: 1062
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Panaque »

Zní to asi hloupě :ja_nic:

Ale zajímá mě jak máte nastaveny ostřikovače předního skla...

Neskutečně mě to rozčiluje, pořád to nastavuji jehlou a doteď nejsem spokojen...

Buď to stříká příliš nízko a proud vody se odráží od skla, nebo mám spodní část suchou tudíž upatlanou...

Existuje nějaký "recept" jak nastavit ostřikovče???

Díky za odpovědi i na takto hloupou otázku...
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od D-E-J-V »

nastav je tak aby ti stříkali těsně za stěrač.....až se stěrač rozjede tak ti tu vodu rozhrne po celém skle a pěkně setře....taky sem to řešil nedávno...a ted max spokojenost
Panaque
Klubové ID: 1062
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Panaque »

Myslíš někam sem???

Obrázek
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od D-E-J-V »

jj...tam o bude akorát...mě obě trysky na jednom ostřikovači stříkají skoro do toho samého místa a stírá to bez chyby....tedka když je zaprasené a suché okno tak to setře napoprvé skoro dokonale....taky sem se s tím dlouhou dobu pral jak to bude nejlepší a takto je to super..
Marrtin
Klubové ID: 4041

#5 Příspěvek od Marrtin »

Taky s tim porad laboruju. Krome dobreho serizeni to jeste chce ne prilis stare sterace. Me se trysky dost casto ucpavaji - jak proti tomu bojovat ? Nebavi me furt to cistit jehlou...
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

Marrtin píše:Taky s tim porad laboruju. Krome dobreho serizeni to jeste chce ne prilis stare sterace. Me se trysky dost casto ucpavaji - jak proti tomu bojovat ? Nebavi me furt to cistit jehlou...
Používej destilovanou vodu.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od surfis »

Panaque píše:Myslíš někam sem???

Obrázek
Ono je to relativní, kam nastavit trisky, protože když jezdíš po městě max 70 - 80 km/hod., tak musíš mít trysky nastavený níž. Když jezdíš po dálnici kde rychlost je 100 - 150km/hod, tak musíš trysky nastavit výš, protože proud vzduchu ti proud vody strhává. Jestli jezdíš to i to, tak kompromis mezi a to není 10cm nad stěrače, ale tak 20cm nad...

Msíš laborovat......
papyk
Klubové ID: 1181

#8 Příspěvek od papyk »

Tak určitě výš, tu vodu ti to bude strhávat a nemusíš ani letět po dálnici, a oni na to i hoši v BMW myslely, první ti začne týct voda a pak jde teprv stěrač, takže ti to namočí sklo i dole - stihne to ztéct.
Marrtin
Klubové ID: 4041

#9 Příspěvek od Marrtin »

matal píše:
Marrtin píše:Taky s tim porad laboruju. Krome dobreho serizeni to jeste chce ne prilis stare sterace. Me se trysky dost casto ucpavaji - jak proti tomu bojovat ? Nebavi me furt to cistit jehlou...
Používej destilovanou vodu.. :wink:
Pouzivam koncentrat -70C v pomeru 1:1 s destilovanou vodou.
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od surfis »

papyk píše:Tak určitě výš, tu vodu ti to bude strhávat a nemusíš ani letět po dálnici, a oni na to i hoši v BMW myslely, první ti začne týct voda a pak jde teprv stěrač, takže ti to namočí sklo i dole - stihne to ztéct.
Jenomže když v nulové rychlosti ti to bude stříkat 10cm nad stěrač, tak při 100km/hod to bude stříkat do stěrače né-li pod. A to je na hov..

Musí to být min 20cm, pokud nejezdíš 90% po městě...
papyk
Klubové ID: 1181

#11 Příspěvek od papyk »

surfis píše:
papyk píše:Tak určitě výš, tu vodu ti to bude strhávat a nemusíš ani letět po dálnici, a oni na to i hoši v BMW myslely, první ti začne týct voda a pak jde teprv stěrač, takže ti to namočí sklo i dole - stihne to ztéct.
Jenomže když v nulové rychlosti ti to bude stříkat 10cm nad stěrač, tak při 100km/hod to bude stříkat do stěrače né-li pod. A to je na hov..

Musí to být min 20cm, pokud nejezdíš 90% po městě...
No dyt píšu výš, určitě radši výš :wink:
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Ajwori »

mám stejnej problém buď toi stříká dolů nebo přes celý auto až na kufr a po bokách dával jsem nový trysky a ta jedna mě snad stříká kolem toho kloubku místo aby stříkala dirkou kterou má jsem z toho nepříčetnej
Odpovědět