Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Autotelefon

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Mám technickou...nějak mi nejde najít, ani na telefonu v autě, ani tady na foru, kam mám dát simkartu, jakou simkartu a tak. Poradi mi někdo?
telefon viz foto....

Díky
Přílohy
06.jpg
06.jpg (115.11 KiB) Zobrazeno 624 x
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od surfis »

mkalous píše:Mám technickou...nějak mi nejde najít, ani na telefonu v autě, ani tady na foru, kam mám dát simkartu, jakou simkartu a tak. Poradi mi někdo?
telefon viz foto....

Díky
mám sice 3er touring, ale stejnej telefon. Simku dávám vlevo do kufru...
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

a dáváš klasickou malou, nebo nějakou velkou (malá ještě v tom zalisování-velikost kreditky)
budu tedy hledat v kufru. :-)
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od surfis »

mkalous píše:a dáváš klasickou malou, nebo nějakou velkou (malá ještě v tom zalisování-velikost kreditky)
budu tedy hledat v kufru. :-)
Přesně tak, jak říkáš. Je to na velkou simku (velikost kreditky)
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Player1 »

Já mám stejnej telefon a simka se dává přímo pod něj. Když ho vytáhnu, tak se mi vyklopí takovej "slot" na velkou simku a ta se tam zasune.
PavelP

#6 Příspěvek od PavelP »

Player1 píše:Já mám stejnej telefon a simka se dává přímo pod něj. Když ho vytáhnu, tak se mi vyklopí takovej "slot" na velkou simku a ta se tam zasune.
Já to mám také tak.
PP
buchtik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od buchtik »

Player1 píše:Já mám stejnej telefon a simka se dává přímo pod něj. Když ho vytáhnu, tak se mi vyklopí takovej "slot" na velkou simku a ta se tam zasune.
a jak ji tam dáš tím zlatým dolů nebo nahoru? A ještě jeden dotaz do nedávna mi šel ten telefon a teď kdy jsem ho chtěl dát do provozu tak mi nejde nezapne se při nastartování tak jako předtím a navíc když ho chi zapnout tak mi uděl jen v přístrojovce tut nevíte kde může být chyba prosím
Birkoff
Klubové ID: 989

#8 Příspěvek od Birkoff »

Vyfoť ten telefon z blízka a když vyzdvihneš sluchátko, ten vnitřek. Hoď sem fotky a přesně ti řeknem co a jak. Takhle je to pořád buď a nebo.
Já osobně mám dva různé telefony (v E39) a do obou se strká velká (nevylomená) Simka do slotu pod sluchátkem. Ale jak říkám vyfoť to, hoď to sem a bude jasno. :wink:
buchtik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od buchtik »

Birkoff píše:Vyfoť ten telefon z blízka a když vyzdvihneš sluchátko, ten vnitřek. Hoď sem fotky a přesně ti řeknem co a jak. Takhle je to pořád buď a nebo.
Já osobně mám dva různé telefony (v E39) a do obou se strká velká (nevylomená) Simka do slotu pod sluchátkem. Ale jak říkám vyfoť to, hoď to sem a bude jasno. :wink:
už mi to funguje děkuji moc asi mu byla zima :) jinak super věcička jsem štastný jako malý kluk :)
Odpovědět