Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Max rychlost TDS
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
e34 525tds Automat Touring (mám i já) na "D" neudělá víc jak 180-190km/h. Proto tam je ještě "4" když zařadíš jednu dozadu. V návodu na obsluhu by to po rovince mělo jet +/- kolem 200km/h.
Mám několikrát vyzkoušeno, jel jsem v červnu do München, na dálnici mírně z kopečeka dolů, tacho 225km/h (na "D").
Praha směr na Brno, jak je ten zánovní úsek 3 pruhy, tak 225km/h a byl jsem někde kousek za 4000 ot/min, ale to je tachometrová rychlost, na radaru mám denně v různých rychlostech změřeno, že ukazuje o 8-9km/h víc
Mám několikrát vyzkoušeno, jel jsem v červnu do München, na dálnici mírně z kopečeka dolů, tacho 225km/h (na "D").
Praha směr na Brno, jak je ten zánovní úsek 3 pruhy, tak 225km/h a byl jsem někde kousek za 4000 ot/min, ale to je tachometrová rychlost, na radaru mám denně v různých rychlostech změřeno, že ukazuje o 8-9km/h víc
ja mel 525 TDS v automatu cca 200-210, pak po nejake dobe jsem ho predelal na manual a bylo to skoro stejny a mechanik mi rikal ze by to mohlo jet i vice..jedna cesta do benesova, a pred sjezdem na benesov jak je to z kopce tak jsem to vul v lete rozpalil a pod kopcem se mi roztrhala vodni pumpa, a chcalo to naftu, pry spatny termostat a v urcitou chvili se seknul a prehodil na malej chladici okruh.....ale udelal jsem asi 225 km/h..Chudak ropak. hned jsem ho odstavil a odtahl do servisu a pak uz jen max do 200. vic jsem nemel zaludek.Je mi jasny ze jsem to zpusobil sam tim kopeckem...chybama se clovek uci..Ted mam benal a neni bloklej a ma jit pres 260 a vejs..ja zatim max 255 cca...ale je to parada brat bawory a medvedy ktery sou omezeny vetsinou kol 240 a vubec nechapou... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:e34 525tds Automat Touring (mám i já) na "D" neudělá víc jak 180-190km/h. Proto tam je ještě "4" když zařadíš jednu dozadu. V návodu na obsluhu by to po rovince mělo jet +/- kolem 200km/h.
No tak ja mam tds v manualu a kdyz jsem jel z Lisova do Ceskych Budejovic tak je tam dvouproudovka asi 5km rovinka a mirne z kopce(Mimojine tam testuju kazdy auto na maximalku(EX Audi 200 quattro 2.2Ti 20V 230PS = 260km/h))a tam se mi rucicka vysplhala ke 230km/h nahoru do kopce to da 200km/h a na rovine tak tech 215km/h (vsechno max ve 2 lidech)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nasel sem i naky fotky ty audiny.Byl to hroznej pekac ze se tomu lidi i smaly ale kdyz to jelo tak moc konkurentu se nenaslo.Pamatuju si jak se mnou zavodil mladej kluk s Passatem 1.8T a chudak tomu slapal az mu sel bilej cmoud z vejfuku, ale stejne nemel absolutne narok.Bylo to letadlo jako svine.
Jakto ze uz tady neni to vlozit obrazek????Dyt to nemelo chybu ted to sem nemuzu dat
[/img]
Jakto ze uz tady neni to vlozit obrazek????Dyt to nemelo chybu ted to sem nemuzu dat

[/img]
200 v poho, do nejakejch 210 to jeste leze, vic uz jenom z kopce s vetrem o zavod
maximalku mam takovejch tachacovejch 225 z kopecka za rozvadovem, ale nedrzel sem to moc dlouho, maximalni dlouhodoba rozumna rychlost je podle me tak 180, pak uz to moc toci (no ale jednou z berlina sem jel celou dobu pres 200
)

maximalku mam takovejch tachacovejch 225 z kopecka za rozvadovem, ale nedrzel sem to moc dlouho, maximalni dlouhodoba rozumna rychlost je podle me tak 180, pak uz to moc toci (no ale jednou z berlina sem jel celou dobu pres 200

Když jsem ještě jezdil jako prase a měl jsem e36 s motorem 1,6! tak jsem
dostal ručičku tachoměru až za max.(200).Bylo to z Brna na Pasohlávky.
Motor byl asi dosti povedenej,ale taky jsem o něj dobře pečoval (castrol RS,svíčky atd. - žádnej tuzing)
Pak jsem ho (blbec) dal do áček v Brně.Dodnes lituji!
S dnešním mím ropákem jsem max ani nezkoušel.
dostal ručičku tachoměru až za max.(200).Bylo to z Brna na Pasohlávky.
Motor byl asi dosti povedenej,ale taky jsem o něj dobře pečoval (castrol RS,svíčky atd. - žádnej tuzing)
Pak jsem ho (blbec) dal do áček v Brně.Dodnes lituji!
S dnešním mím ropákem jsem max ani nezkoušel.