Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Subwoofer v rezervě
da sa to spravit tak,ze si urobis laminatove kopyto rezervneho kolesa. do kufra das dvojitu podlahu a vyrobis ozvucnicu k podlahe prichytis pantami aby si to vedel vyklapat ked treba menit koleso.
mam tiez touring a riesil som to uzavretou krabicou. uz som ju mal (bola predtym asi v 2 autach, teraz v tretom.
ked to das do podlahy je s tym kopa roboty a problemov. aj ked je to vlastne hobby takze to sa nerata, ale auto bude vzadu o dost tazsie. osobne by som to nerobil.
mam tiez touring a riesil som to uzavretou krabicou. uz som ju mal (bola predtym asi v 2 autach, teraz v tretom.
ked to das do podlahy je s tym kopa roboty a problemov. aj ked je to vlastne hobby takze to sa nerata, ale auto bude vzadu o dost tazsie. osobne by som to nerobil.
já jsem vozil napřed bednu, ale protože potřebuji používat celý kufr přestěhoval se woofer do podlahy. Nečekej ale od toho žádné zázraky, ozvučnice podle mě není dost velká když tam necháš rezervu. Já používám woofer pro dokreslení hudby a na tohle je to perfektní.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Kontaktovat uživatele:
udělat se to dá a není to pravda že by to moc nehrálo. Musíš koupit SW kterej nemá nároky na velkou ozvučnici. Měl sem to postavený v původním autě ve feldě a byl sem s tím docela psokojenej. Udělal jsem dvojtou podlahu a rezerva zůstala na místě. Pokud chceš klidně poradím co a jak a fotky ze stavby sou tady
http://homer01.rajce.idnes.cz/zastavba_kufru/
pokud bys chtěl prodávám i ten SW co sem tam měl

homer01 píše:udělat se to dá a není to pravda že by to moc nehrálo. Musíš koupit SW kterej nemá nároky na velkou ozvučnici. Měl sem to postavený v původním autě ve feldě a byl sem s tím docela psokojenej. Udělal jsem dvojtou podlahu a rezerva zůstala na místě. Pokud chceš klidně poradím co a jak a fotky ze stavby sou tady
Moc pekna zastavba

Me jde prave dost o prostor v kufru, protoze to chci do kabria, ale vypada to ze to nebude zadna sranda

btw. za kolik by si prodal ten SW a co je to zac?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ladis-s píše:homer01 píše:udělat se to dá a není to pravda že by to moc nehrálo. Musíš koupit SW kterej nemá nároky na velkou ozvučnici. Měl sem to postavený v původním autě ve feldě a byl sem s tím docela psokojenej. Udělal jsem dvojtou podlahu a rezerva zůstala na místě. Pokud chceš klidně poradím co a jak a fotky ze stavby sou tady
Moc pekna zastavba![]()
Me jde prave dost o prostor v kufru, protoze to chci do kabria, ale vypada to ze to nebude zadna sranda.
no bylo to cca 26 hodin čistý práce a to sem nevytlumil kufr

já to stavěl právě taky kvůli místu a kupoval sem pro to i ten SW kterej nepotřeboval velkou ozvučnici. Jinak ten SW je Rockford Fosgate P210S4 je cca rok starej a v autě byl cca 8měsíců a cenu bych si představoval kolem 2600,-
-
- Kontaktovat uživatele:
homer01 píše:udělat se to dá a není to pravda že by to moc nehrálo. Musíš koupit SW kterej nemá nároky na velkou ozvučnici. Měl sem to postavený v původním autě ve feldě a byl sem s tím docela psokojenej. Udělal jsem dvojtou podlahu a rezerva zůstala na místě. Pokud chceš klidně poradím co a jak a fotky ze stavby sou tady
to muselo celkově dost vážit ne?
homer01 píše:Ladis-s píše:homer01 píše:udělat se to dá a není to pravda že by to moc nehrálo. Musíš koupit SW kterej nemá nároky na velkou ozvučnici. Měl sem to postavený v původním autě ve feldě a byl sem s tím docela psokojenej. Udělal jsem dvojtou podlahu a rezerva zůstala na místě. Pokud chceš klidně poradím co a jak a fotky ze stavby sou tady
Moc pekna zastavba![]()
Me jde prave dost o prostor v kufru, protoze to chci do kabria, ale vypada to ze to nebude zadna sranda.
no bylo to cca 26 hodin čistý práce a to sem nevytlumil kufr![]()
![]()
já to stavěl právě taky kvůli místu a kupoval sem pro to i ten SW kterej nepotřeboval velkou ozvučnici. Jinak ten SW je Rockford Fosgate P210S4 je cca rok starej a v autě byl cca 8měsíců a cenu bych si představoval kolem 2600,-
Jeste bych mel jednu technickou

-
- Kontaktovat uživatele:
Ladis-s píše:homer01 píše:to Tomas8409: něco to vážilo ale nebylo to tak hrozný, dělal jsem to z MDFky
to Ladis-s: no sem tam trošku tam něco málo bylo ale bylo to nic hroznýho
Tak se mi ta tvoje zástavba zalíbila a asi se do ní pustím. Jak tlustou si použil tu MDFku? Ja jen aby to pak nebylo nejak extra tezky
použil sem 18mm ale v pohodě stačí 16mm a nechceš odemě ten SW?

-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry za OT...Ale je to solidni pracicka

-
- Kontaktovat uživatele:
jitrnicex píše:homer01 píše:udělat se to dá a není to pravda že by to moc nehrálo. Musíš koupit SW kterej nemá nároky na velkou ozvučnici. Měl sem to postavený v původním autě ve feldě a byl sem s tím docela psokojenej. Udělal jsem dvojtou podlahu a rezerva zůstala na místě. Pokud chceš klidně poradím co a jak a fotky ze stavby sou tady
Sorry za OT...Ale je to solidni pracicka![]()
zas mě nepřechvalte, svý chybky to mělo, kdybych to dělal ted, udělal bych to trochu jinak

ale chvála potěší, dík

homer01 píše:Ladis-s píše:homer01 píše:to Tomas8409: něco to vážilo ale nebylo to tak hrozný, dělal jsem to z MDFky
to Ladis-s: no sem tam trošku tam něco málo bylo ale bylo to nic hroznýho
Tak se mi ta tvoje zástavba zalíbila a asi se do ní pustím. Jak tlustou si použil tu MDFku? Ja jen aby to pak nebylo nejak extra tezky
použil sem 18mm ale v pohodě stačí 16mm a nechceš odemě ten SW?
Ja bych tam rad dal neco okolo 300 - 400 W RMS
Nevali se ti nahodou doma neco takovyho?
homer01 píše:Ladis-s píše:
tak to bohužel nemám, otázka je, jestli sw takovýho výkonu nebude potřebovat větší ozvučnici, aby ti to pak do tý podlahy vyšloale dle mýho názoru 200rms bohatě stačí
Co jsem tam meril, tak na reprak cca 200 RMS, by mi to vyslo bez zvedani podlahy, jenom s jednou vrstvou MDFky. A kdybych to mel o par centaku zvednout, tak mi to zas tak nevadi, s tim jsem vlastne pocital.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ladis-s píše:homer01 píše:Ladis-s píše:
tak to bohužel nemám, otázka je, jestli sw takovýho výkonu nebude potřebovat větší ozvučnici, aby ti to pak do tý podlahy vyšloale dle mýho názoru 200rms bohatě stačí
Co jsem tam meril, tak na reprak cca 200 RMS, by mi to vyslo bez zvedani podlahy, jenom s jednou vrstvou MDFky. A kdybych to mel o par centaku zvednout, tak mi to zas tak nevadi, s tim jsem vlastne pocital.
ono tak nejde o RMS výkon ale repro, jakou potřebuje ozvučnici. Můžeš mít klidně 300rms SW od jednoho výrébce a 400rms od jinýho a nároky na ozvučnice bude stejná

homer01 píše:ono tak nejde o RMS výkon ale repro, jakou potřebuje ozvučnici. Můžeš mít klidně 300rms SW od jednoho výrébce a 400rms od jinýho a nároky na ozvučnice bude stejná
to je jasny ze jde o objem ozvučnice. Ja sem to myslel tak, ze bych tam rak mel vetsi vykon a kdyz by na ten SW mel vetsi pozadavky na ozvucnici, tak ze by to nemel byt problem.
Ty to mas jeste v ty felde jak si to do ni delal?