Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dálkové ovládání alarmu a centrálu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kennyos »

Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenost s poruchou dálkového ovládání centrálu a alarmu?.... Měl jsem jeden ovladač na oboje ale rozbil se mi. Takže teď nemuhu aktivovat alarm, protože se mi aktivoval pouze na dálku. Zamykám klíčkem. Je to nezvyk ...nějak si na to nemohu zvyknout ,že teď nemohu otevírat už z dálky. Myslíte ,že by se dal sehnat nějaký univerzální ovladač a nebo kde bych zjistil co tam mám za značku alarmu a centrálu abych si objednal nový ovladač?

Předem děkuji za odpovědi. :)
Hezký den
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Bez zjištění toho, co máš za alarm se asi moc z místa nehneš. Jsou sice " univerzální " ovladače, ale stejně je většinou fuška to spárovat. Ideálně to zjistíš tak, že vyštracháš v autě řj alarmu a na ní to bude napsané. Případně začni tím, že vyfotíš svůj nefunkční ovladač a fotku dej sem, třeba to někdo pozná. Může to být napsané i na něm, teoreticky.

Nejrychlejší řešení - kup jinej alarm, stojej od cca 900 Kč :roll: :wink:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kennyos »

ok díky za radu ...zkusím to v autě vyštrachat ....teoreticky by šel koupit i nový alarm , ale chtěl bych aby mi to reagovalo jak na alarm tak na central.
Dan td

#4 Příspěvek od Dan td »

Kennyos píše:ok díky za radu ...zkusím to v autě vyštrachat ....teoreticky by šel koupit i nový alarm , ale chtěl bych aby mi to reagovalo jak na alarm tak na central.

To bude s jakýmkoli alarmem :wink:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kennyos »

Tak to je fajne ....:) To jsem rád .
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kennyos »

Mno tak jsem si nakonec koupil celý nový alarm ....sice jsem ten starý našel ,ale moc mi to nepomohlo, protože jsem z toho stejně nic nevyčetl ...bylo to už asi hodně starší verze. Zítra by mi měl přijít ...Jen doufám ,že to nebude moc náročný na instalaci :)
Odpovědět