ja mel motor tichounkej, spotrebu okolo 6litru...ten motor je vpohode,ale nesmis do nej jit pri prechodu z 3litra...to se ti pak bude zdat slabej.
Kdyz budes pravidelne menit olej, lejt kvalitni naftu a davat tomu pravidelnej servis,tak budes spokojenej !
us-tim píše:ja mel motor tichounkej, spotrebu okolo 6litru...ten motor je vpohode,ale nesmis do nej jit pri prechodu z 3litra...to se ti pak bude zdat slabej. Kdyz budes pravidelne menit olej, lejt kvalitni naftu a davat tomu pravidelnej servis,tak budes spokojenej !
hele ja to servisu jen v origi bmw ascot a uz jsem tom za tehle rok kolem 2000liber...dneska kamos koupil audi a4 2.0t a jako vazne o premyslim...bo to je delo:)
Ales-eastek píše:hele ja to servisu jen v origi bmw ascot a uz jsem tom za tehle rok kolem 2000liber...dneska kamos koupil audi a4 2.0t a jako vazne o premyslim...bo to je delo:)
Kdyz si myslis ze do audiny budes vrazet min penez tak to muzes zkusit
[quote="MatyACS"]tak od koupi odstupuju...má nalítáno 250 000km a zvouček jak traktor a při ceně dílů na BMW...prostě ne...vidím to na 307 2.0HDI:)[/quote
Tak tohle je paráda koukat po 320 a pak skončit u největšího krumplu kterej je a to 307 hdi.Tak prosím tě ty už tady nic o zvuku traktoru neříkej jo
MatyACS píše:tak od koupi odstupuju...má nalítáno 250 000km a zvouček jak traktor a při ceně dílů na BMW...prostě ne...vidím to na 307 2.0HDI:)
Hlavně si 307čku prosím tě nekupuj!byl bys nešťastnej!!!!když už chceš Peugeota HDItak koukej po nějaky pěkný poslední 406 81KW. Budeš mít mnohem kvalitnější auto za míň peněz!
MatyACS píše:tak od koupi odstupuju...má nalítáno 250 000km a zvouček jak traktor a při ceně dílů na BMW...prostě ne...vidím to na 307 2.0HDI:)
Hele, seš už druhej, co soudí motor podle jednoho špatného kusu. Já mám nalítáno přes 220.000 km a motor je proti VW tichej. Spotřebu můžeš vidět v podpisu a přes pár drobností, co tu občas řeším, jsem maximálně spokojenej...
no ja mel passaty dva a ze by to bylo tissi v bmw ten 20d bych nerekl...obcas prohanim superb a to bych rekl ze je tissi..ale chrochta to teda taky pekne
jinak ja mam ted nalitano 162t auto jsem kupoval pred tremi lety a musim ric,ze zatim jsem s jinym autem neresil tolik veci po servisech,zatim nejlepsi co jsem mel byla 530d r.v.2000..s tim jsem nemel vubec zadny starosti...ale passaty byli taky cajk na servis...
tak mezi tím co jsem zde některé rozdováděl s Peugeoťáckym HDI jsem auto dohodl na 150000,- tak doufám že se mi 320d s nalítanejma 245 000km nepoloží po dalším tisíci jinak by to asi bylo na 9mm pro bývalého majitele he he