máš recht kámo, compact má lehkej zadek,potřebuje zatížit..Martem píše:2 nebo 3 pytle do kufru a vse ok.....![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
S bmw na hory
-
- Klubové ID: 1401
I jsem to zvazoval, ale byl bych tam pro smich - jeste to auto vubec nemam osahany a hned bych se mel poustet na vodu?rumman píše:Měl jsi koupit dřív, jet s e46 klubem do Brna a nemusel by jsi se ničeho bátMrScully píše:Hm, taky jsem zvedavy na prvni zimu... s trilitremAspon ze to ma ASC, DSC a podobny vychytavky.

nevim co s tou zimou blbnete, v Krkonosich mame chatu v 1150 metrech, vede tam 8 km dlouha klikata cesta na ktery lezi snih a v pohode... za posledni 3 roky sem nevyjel jenom jednou a to sem tam cca kazdej vikend
staci mit max 2-3 roky stary gumy, pri rozjizdeni tomu davat plynu jenom tolik aby to nechciplo a v zatackach se toho nebat a drzet rychlost
pruda je jenom odhazovat rano auto a vyhrabavat ho, to vyresil system Quattro patentovany mym otcem - vlekarska lopata ve skivaku
staci mit max 2-3 roky stary gumy, pri rozjizdeni tomu davat plynu jenom tolik aby to nechciplo a v zatackach se toho nebat a drzet rychlost
pruda je jenom odhazovat rano auto a vyhrabavat ho, to vyresil system Quattro patentovany mym otcem - vlekarska lopata ve skivaku
-
- Klubové ID: 1406
Caio Tome , hele neco je svinsky spatne, ja sem treba v Z3 2.8 @ ~250PS nehrabnul ani pri 5000 a plnym plynu (citlive na spojce, urcite to urvat slo, ale o to vlastne neslotom9k píše:cca do dovou tisíc.. když chci zahrabat a hrábnu tak že to protáčí a ani se nerozjede tak cca 3500Stepper píše:Ja si na letosni zimu poridil litacku, pac moje BMW do snehu nesmitakze mam po problemech...
tom9k: jen pro info, kolik tocis otacek pri rozjizdeni?? Pac me se tomu taky vubec nechce verit...pri vypnutem ASC u me 323i nemam s rozjizdenim zadny problem.. V zime ti to teda vubec nezavidim