Jak jste na tom vy?
Skrtic píše:Michal: myslím, že rozdíl v pohonu 4x4 poznáš dosti rychle. Já osobně jsme si při první letošní sněhové nadílce našel jeden pěknej prudkej kopec, kde se prohrnuje až snad jako poslední. Hned po ránu jsem si tam jel s X5, bylo tak 20cm sněhu, na krajnici byly muldy sněhu z předchozích dnů. v nejprudším místě jsem si zastavil a už jsem se nerozjel. Auto jen začlo klouzat ke kraji, až jsem měl problém se dostat ze sněhových bariér u krajnice. Nepomohlo ani vypnutí DSC. Hned jsem si jel vyměnit auto a to samé zkusil s osobním autem Audi A6. V tom samém místě, ale vedle již vyjetých stop jsem si také zastavil. Bez nějakých větších problémů jsme se odtamtud vyškrábal.... Co víc protřebuji pro porovnání pohonu 4x4??? Jen píši své dojmy, které nejsou zrovna nejlepší...
RuDoSh píše:Skrtic píše:Michal: myslím, že rozdíl v pohonu 4x4 poznáš dosti rychle. Já osobně jsme si při první letošní sněhové nadílce našel jeden pěknej prudkej kopec, kde se prohrnuje až snad jako poslední. Hned po ránu jsem si tam jel s X5, bylo tak 20cm sněhu, na krajnici byly muldy sněhu z předchozích dnů. v nejprudším místě jsem si zastavil a už jsem se nerozjel. Auto jen začlo klouzat ke kraji, až jsem měl problém se dostat ze sněhových bariér u krajnice. Nepomohlo ani vypnutí DSC. Hned jsem si jel vyměnit auto a to samé zkusil s osobním autem Audi A6. V tom samém místě, ale vedle již vyjetých stop jsem si také zastavil. Bez nějakých větších problémů jsme se odtamtud vyškrábal.... Co víc protřebuji pro porovnání pohonu 4x4??? Jen píši své dojmy, které nejsou zrovna nejlepší...
tohle ti taky ovlivni rozmer a stav pneu.... jinak s 4kolovym BMW nemam zkusenost.... v ML jsem jezdil celkem dost v obou generacich a s tema klikama je mi to uz jedno, pac jsem si zvyknul, ze taham dvakrat.... a na firemnim WV taky....
VELMEN píše:Jakkoliv se mi tyhle pojízdný krabice nelíbí tak Q7 je moc pěkný auto a když už bych mezi nima vybíral tak x5 ani náhodou. Docela čumim,že má bávo tak nevychytaný kraviny...