numi píše:No to jsem nečekal.....každopádně mam facelift,ale mam rok 11/95 tak asi bouraný nebo předělaný
Tak jsme teda asi 2 stejný lidi co mají rok výroby 11/95 mají facelift a oba bouraný auta jo?!Tak to už je fakt moc...když už jsme dva tak fakt newim...
numi píše:No to jsem nečekal.....každopádně mam facelift,ale mam rok 11/95 tak asi bouraný nebo předělaný
Tak jsme teda asi 2 stejný lidi co mají rok výroby 11/95 mají facelift a oba bouraný auta jo?!Tak to už je fakt moc...když už jsme dva tak fakt newim...
pokud ti zde vyjelo http://www.e34.de/vin/index.php 11/95 a máš facelift takto mohl klidně někdo přestavět, takových aut v čr je, horší je, když na autě po faceliftu je starej předek a ještě bez bočních blinkrů
čili vaše auta bych neřešil, je to spíše + než mínus
pokud ti zde vyjelo http://www.e34.de/vin/index.php 11/95 a máš facelift takto mohl klidně někdo přestavět, takových aut v čr je, horší je, když na autě po faceliftu je starej předek a ještě bez bočních blinkrů
čili vaše auta bych neřešil, je to spíše + než mínus
Tak,tak už jsem chtěl volat do Německa ke klukům od BMW
mam taky 11/95 výrobu podle vin , ale facelift nemam
eště by mě zajímal jakej byl rozdíl v tý palubní desce
já mám rv 11/94 a mám tam ten nový nárazník,nové světla a starou masku.....takže mám bourané auto jo?..to mě poser záda:( ..viděl sem těch E36 milion a už v tom mám guláš jak to má byt správně....
nevím jak se sem vkládají obrázky sry
docela bych rád věděl jak to vlastně všechno bylo....kdyby měl někdo adresu na stránku kde to je do podrobna napsané...a nebo prostě něčím podložené informace tak by to bylo super....protože podle všeho mám předělaný předek a nevím z jakého původu...v bazaru bylo řečeno že je všechno originál a když sem auto prolezl tak sem nikde nenašel známku bouračky....předem dík [/img]
ono tohle vše si má potencionální kupujicí zjistit ještě před koupí vozu, než teď se v tom párat a jen se stresovat Jako splácaných aut v čr je mrtě a ne jen bmw
doufám že nabral jen nějakého zajíce a měnil nárazník pantáta z Deutschlandu.....na jaře se tomu pořádně podívám na zub...shodit nárazník světla masku atd....musím udělat komplet repasi přední a zadní nápravy tak to nechám na jaro a auto celé v garáži rozhodím a bude:)....ale podle světel to nebyl jen zajíc ale asi nějaký klokan když jsou taky po faceliftu...
díky moc za radu castro ...akorát je asi ten problém že ten obrázek musí být někde na netu protože rovnou z počítače to nejde:(...teda aspon myslím.......člověk když chce něco vysvětlit tak obrázky pomůžou:)